6.11.2014

Hän laulaa


Muumipeikko Pikkumyy, Muumipappa ehiintyy, hinnoin aunu kuttukoon, tuijottenutuokioon, muumitajon ahukkaat, päähet mukaan viijakkoon, taikapiivikaakenoon.

Peettene mut äiti, peettene mut. Peettene mut, äitiii.

Ämä-ämä-äkki, kiipet annanne, tuuuji, ankka, ämä-äkin vei.

Uikaa uikaa ohaatte, ammetta ui, uikaa uikaa, ohaatte.

Tänä iltana hän ei kiukuttele sängyssään. Laulaa. Tämän päivän vaippasuosikki oli apinavaippa. Meinasin kirjoittaa, että tässä on nyt jotain mätää, mutta menisi pessimismin puolelle, joten tyydyn ihan vain hämmästelemään.

Kiireinen viikko lähenee loppuaan. Vanhempainiltoja (omien lasten), vanhempainvartteja (töissä) ja piiiitkiksi venyneitä päiviä. Mr Pii on hoitanut kotia huomisia vieraita varten kuntoon. Aikuisten juhlat tiedossa. Omituista, niin erilaista. Varmaankin aika hauskaa.

Loppuun vielä voltti- ja mahalaskukerhosta terveisiä:


4 kommenttia:

 1. Meilläkin 2v laulaa unta odotellessa. Se on niin ihanaa! Tyypin suursuosikki on ihhahhaa, mikä on musta ihan kamala. Hauskoja juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihhahhaa kuuluu muuten tämänkin ohjelmistoon. :) Onhan se NIIN söpöä! Tuo isompi lapsi ei oikein oo koskaan innostunut laulamisesta (jotenkin nolostelee ja heittää heti pelleilyksi?), joten tämä pienemmän uusi taito ihan hämmästytti. :)

   Ja kiitos toivotuksesta, hauskat juhlat oli! :)

   Poista
  2. Täällä raikaa mm. Tuiki tuiki tähtönen. Ja titi-nallet. Ja jos laulan mukana, hän saattaa tokaista "Älä!" :D

   Poista
  3. Haha, että kiitti vaan, lapsi! :D Titi-nalleihin ei ollakaan vielä tutustuttu, pitääpä joku kerta kuunnella. Ne taitaa olla aika hittejä tuon ikäisille?

   Poista