3.11.2014

Niisk...

Viikonloppu oli semmoinen sitten. Kuin arvelinkin. Huoh. Olot on kankeassa ja tukkoisessa viikonloppufiiliksessä edelleen, vaikka kuulemma ollaan jo maanantai-illassa. (Ja vaikka olin mä ilmeisesti 9 tuntia töissäkin tänään.)

Flunssaisena kahden hoitaminen yksin oli aika heviä. Kun päiväunille ei sitten nukahtanut kumpikaan, jäi toteutettavaksi suunnitelma B: muksut sohvalle, itselle patja eteen barrikadiksi. Ja lastenelokuvaa. Isoveljelle kuiskutin, että mikäli nukahdan, niin herätä mut, jos pikkusisko lähtee jonnekin sohvalta. Nukahdin yllättäen heti. (Heti nämä esittelemäni näkymät peiton alta kuvattuani.) Heräsin tunnin päästä miellyttävään rysäykseen, kun pikkusisko pomppasi hirnuen sohvalta mun vatsalle. Isoveli tuli perässä kuiskaten hellästi, että "äitii, sisko lähti nyt".  Aijaa, ihaks tosi? Mutta miten kiitollinen olinkaan tunnin (!) flunssanhoitounista!

Olisi varmaan kiva lukea vähän pirteämpiä kuulumisia välillä, vai? Kyllä, olisi kiva sellaisia kirjoittaakin. Pistetään tilaukseen!
4 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista ja toivottavasti loppuvuoden selviät ilman tauteja. Toivottavasti eivät eksy myöskään tänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja toivotaan tosiaan, sekä meille että teille taudittomuutta! :)

      Poista