15.6.2014

Retkellä

Koska kotona on ollut hulinaa, on blogissa ollut hiljaista. Viimeisten neljän päivän aikana meillä on vieraillut 8 aikuista, 1 melkeinaikuinen, 1 vauva, 1 hauva ja 1 semmoinen, jota ei vielä pystynyt näkemään, kuin kumpuna paidan läpi. Hulinaa siis. Mukavaa hulinaa.

Viikonloppuvieraiden kanssa käytiin lähikodalla. Tai no, 2,7 kilometrin matka ei tällä karavaanilla tuntunutkaan ihan lyhyeltä. Hassua, miten moneen kertaan ehti maisemat vaihtua matkan aikana! Aurinkoista vihreää, synkkää havua, tupasvillamättäitä, helppoa pururataa, viidakkoa... Ja sitten oltiinkin yhtäkkiä omassa pihassa. Männyille näyteltiin takaisin keskaria Erään (toistaiseksi ainoan tapaamani) kanssa, jonka mielestä ne myös näyttää tien varsilla sitä kerjäävän.

Jään odottelemaan, näkyykö kyseisen heristelijän blogissa näitä näissäkin kuvissa nähtyjen kamerapyllistelyjen tuloksia.

Ai niin, ja yksi surullinen asia mun on nyt jaettava kanssanne. Arvoisaa peipponaapuriamme on kohdannut tragedia. Eilisen odottelin sydän kurkussa rouvaa kotiin, mutta ei tullut. Totesimme tänään pesän tyhjäksi. Joku toinen luontokappale on siis saanut (toivottavasti tärkeän) välipalan. Nyyh...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti