7.6.2014

Kuraprinsessa ja linnajuhlat

Reissattiin lyhyellä kaavalla. Ratkaisu, jonka päälle oli helpompi hengittää.

Vaan olipa mainio matka! Juhlittiin oikein linnassa! Tytärtämme olen tovin kutsunut (omasta mielestäni oikein söötillä) tittelillä Kuraprinsessa. Tänään hän taas lunasti nimensä pomppimalla valkoiset kenkänsä lätäkössä mustiksi. Ei olleet tossut enää edes "kaksivuotiaan valkoiset", kuten eräs ihanasti määritteli kenkien värin ENNEN kuralätäkköä.

Kyseisen määritelmän kehittäjälle vielä terveiset tätäkin kautta, että makuupussi, jonka Poika teiltä sai, oli kuulemma parasta koko reissussa. Vaikka oli linnan kiertäminenkin kivaa kuulemma. Kuunneltiin automatkalla ihan ihmeissämme, kun hän selosti salakäytävästä, joka aukesi kirjahyllystä, ja "siitä naisesta, joka on asunut linnassa jo tosi kauan". Vähän jäi mietityttämään, kävikö hän oikeasti salakäytävissä ja poimiko "naisen" jostain tarinoista, vai onko lapsellani kenties yliluonnolisia kykyjä vaistota linnakummituksia?
4 kommenttia:

 1. Hahaa! Salakäytävä on totta. Omin silmin näimme. Ehkäpä 15 vuotta linnassa työskennellyt opas muuttui mielessä asukiksi... Toisaalta kummitusta ei voi koskaan sulkea pois :)

  Oli kyllä tosi hauska päivä meilläkin ja pussi meni siis oikeaan osoitteeseen.
  V&J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään vielä jatkettiin juttua, ja kyllä "sillä naisella" oli punainen takki ja kulki teidän edellänne kaikkialle. Eli tuntomerkit täsmäävät siihen naiseen, jonka me muutkin pystyttiin näkemään. ;D Makuupussissa on leikitty koko aamu, mahtuvat just ja just molemmat olemaan sisällä ja vetskarikin menee kiinni. Ja salataskussa on pikkuautoja, kuulemma karkkeja ovat. ;)

   Poista
 2. Oi meilläkin asuu yksi "kuraprinsessa" :) Olenkin miettinyt että onko hän poika tytön vaatteissa vai vain erittäin mieltynyt sotkemaan itseään. -Jonsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liekö se sitten näitä isoveljien pikkusiskoina kasvaneiden ominaisuuksia? ;) Meidän lapsista ei kyllä kumpikaan oo sellainen, että lika inhottaisi ja sitä välteltäisiin. Harmi. ;D

   Poista