24.6.2014

Eihän tätä voi edes otsikoida mitenkään.Ärsyttävästi nyt tökkii jotkut asiat. Kuten hakemuksen tekeminen sivulla, joka on jumittanut ja takunnut eilisestä asti. Ja se yksi kadonnut paperi, jonka tarvitsisin liitteeksi. Ensimmäisestä oman maan raparperipiirakasta tuli omituisen makuinen. Kaiken muun lisäksi sekoilee bloggerin lukulista. Kiukuspäissäni lisäilin Bloglovin-painikkeen tuonne sivupalkkiin. Nyt voitte klikkautua sitäkin kautta mukaan. Klikkautukaa, niin pääsen ehkä jotenkin kärryile siitäkin hommasta. Vähän kun on vielä kömpelöä tämä mun Bloglovin-motoriikka.

Simpsoneista opitun juonimallin mukaan vaihdan aihetta ihan yllättäen kesken tekstin: Varasin hammaslääkäriajan itselleni. Hyvä etten hyperventiloinut, kun odotin minuuttikaupalla jonkun vastaavan. Ystävällinen ihminen siellä lohdutteli (kun koin tietenkin tarpeelliseksi korostaa jo hänelle, miten paniikissa olen), että oon paljon monia reippaampi, kun uskalsin edes varata ajan. Hassua, miten rohkaisi. Niinpäs olenkin reipas, kyllä se tästä. Pahin on takana: päätös, että pitää mennä ja ajan varaaminen. Toivottavasti ainakin, ettei siis olisi kovin pahoja korjauksia edessä...

Vinkkejä hammaslääkärikammoon?Simpsoneissakaan ei vaihdeta aihetta kolmeen kertaan, mutta minäpä laitankin paremmaksi lisäämällä mihinkään liittymättömän kuvan. Juhannuksen jalkakylvystä, joka räätälöitiin väitettyjen terveysvaikutusten mukaan jokaiselle sopivaksi. Luulin kyllä bloggeria avatessani, että mulla olisi ollut jotakin viisasta sanottavaakin, mutta nyt vaivaa taas sen sortin keskittymishäiriö, etten edes yritä muotoilla ajatuksistani tämän kummempaa. Huomiseen, kenties!


5 kommenttia:

 1. Käy tarkistuttamassa riittävän usein, jottei tarvitse mennä isompiin operaatioihin. Jos mainitsee pelosta, hyvä hammaslääkäri ottaa sen hyvin huomioon.

  T. Toinen kammoinen V.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, ettei olisi mikään sadisti siellä vastassa. ;) Mulle mainittiin joskus joku nimi, jolle EI kannata mennä, jos pelottaa, mutta nyt en millään muista, oliko se juuri tuo. :D Toivottavasti ei...

   Poista
 2. Ja tosi hienoa, että varasit jo ajan!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvä veto tuo Bloglovin, lukulista kun ei näytä enää mitään. Tack :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt muuten näkyy taas, siis lukulista! :) Mutta ei se mitään, ei tuo bloglovin varmasti huono homma silti oo. :)

   Poista