28.10.2013

Kisukassia ja marraskuuta odotellessa


Muovikassiton marraskuu pomppasi facebookissa lentoon ja osallistujia on jo yli 800! Mahtavaa! Jotenkin aina sykähdyttää, kun lähtee massat liikkeelle ja pienestä ajatuksesta paisuu isoa. Se puhuttelee jo ilmiönäkin.

Tempauksen facebook-ryhmässä vinkattiin hauskaan arvontaan: joka päivä arpaonni suosii yhtä, joka saa valitsemansa kestokassin Ipanaiselta. Aina arvontoihin osallistuessani mietin lapsellisen toiveikkaana, mihin sen Coca-Cola-jääkaapin sitten laitan (sellainen oli joskus lapsuudessa palkintona lähikaupan arvonnassa). Nytkin kävin selailemassa suosikkikassini muutamaan otteeseen heti osallistuttuani. Ja mitä vielä, voitin! Jipii! Mun Muovikassittomaan marraskuuhun tulee tsemppariksi keltainen kisukassi, hiphip! Käykää tekin tilaamassa omanne, nettikaupassa on ilmaiset postikulut loppukuun ajan, juurikin nimenomaisen marraskuutempauksen takia.

Mr Pii ihmetteli valintaani, kun en oo sen mielestä kissaihminen. Mutta yhä enemmän kyllä alan olla. Vaikken ehkä itselleni kissaa haluaisikaan, tykkään salaa tuollaisista mukavuudenhaluisista ja hivenen röyhkeistä kattironteista. Ja auringonkeltaisesta tykkään kaikkein eniten.


Näkisittepä, kun poistun täältä blogista vihellellen ja keikutellen, niin tulin iloiselle mielelle onnettaren suosiosta.


(Muuten, tuolla Ipanaisen nettikaupassa myydään myös Stonzeja, onko kellään kokemusta niistä? Oisko sellaset meidän Mönkeröiselle hyvät, kun ei tahdo kumpparit taipua noihin hyvinkin monipuolisiin ulkoiluasentoihin... Vai onko ne tarkoitettu vain lapsille, jotka ei vielä kävele?)5 kommenttia:

 1. Onnea! Kyllä nyt kelpaa! ....alan kohta ihan vakavissani miettiä facebookiin liittymistä pelkästään arvontoja varten :D statukseksi: "älä kirjoita minulle, olen täällä vain voittamassa."
  ..alkaa hieman univelka vaikuttaa näihin juttujen laatuun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata pelkkien arvontavoittotoiveiden takia facebookiin liittyä, vaikka toi sun status ois kyllä puhutteleva! :D Puolensa ja puolensa siellä fb-maailmassa on, mutta ilmankin pärjää. Varmaan. Jos ei oo vielä ensinkään sinne mennytkään... Niin ehkä sitten ainakin... Tai no.. Höö.. :D

   Poista
 2. Mä olen jo salaa opetellu muovikassittomaan aikaan ja kummasti alkaa kerääntyä pahvilaatikoita tupaan.Onneksi meillä on tuola töis pahvinkeräyspiste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko noita laatikkoja ennen joka kaupassa, vai muistanko väärin? Tosin meidän ei kyllä kannattais niillä kuskatakaan, kun ei oo niille tollasta helppoa jatkosijoituspaikkaa.

   Poista
 3. Kyllä niitä ennen sai joak kaupasta,mutta nykyisin enää HH:n hyllyistä löytyy pahvilootia yleiseen käyttöön.

  VastaaPoista