24.10.2013

Äideille mökötysvinkkejä?
Iltapäivällä iski päälle kyllästys ja ärsytys. Ihan vain semmoinen tavallinen pienehkö pahantuulisuuspuuska. Mutta miksi se tuntuu triplasti isommalta asialta, kuin silloin kaukaisina vuosina, kun sai vaan vetäytyä loppupäiväksi (tai tarpeen mukaan pidemmäksi tai lyhyemmäksi ajaksi) viltin alle murjottamaan? Nyt kun teen niin, tulee kylkiäisinä vielä huono omatunto ja paskamutsikomplikaatio. Miten äidit voi mököttää ilman koko perheeseen tarttuvia haittavaikutuksia? Ehdotuksia? Tähän tämänhetkiseen tilanteeseen sain jo avun: Isä, joka vie joukon ulos ja mulle kutimet käteen. Ja se viltti ja roskaohjelmia telkkarissa. Mutta vastaisuuden varalle otan muitakin vinkkejä vastaan...6 kommenttia:

 1. Mä menin joskus autotalliin pakoon meteliä ja pahaa oloa ja olin sielä yksin niin kauan että tuli kylmä. Kiva tulla sitte sisälle ja todeta että olempa taas tärkeä hetken aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän "autotallissa" tulis aika äkkiäkin kylmä! ;D Onneksi noi alkaa olla jo niin "isoja", että semmoinen sohvamökötyskin sujuu jotenkuten lasten leikkien lomassa, ainakin hetken (jollei siis kiukku oo kiukuttelevista lapsista johtuvaa, silloinhan se kyllä ei suju).

   Poista
 2. Mulla on aika perinteiset.. menen meidän makkariin, huudan tyynyyn ja tarvittaessa lasken kymmeneen (tai sataan...)
  En oikeastaan mökötä, ne on enempi räjähdyksiä, siksi toi tyynyyn huutaminen on aika tehokas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tota en ookaan kokeillut, pitääpä muistaa räjähdyshetkillä! :D

   Joo ei ehkä mullakaan toi "mökötys" oo oikein sana tarkoittamaani tilannetta kuvaamaan. Kai ne on vain semmoisia vähävirtaisia päiviä, joita aina joskus on, ja jolloin mun pitäis saada vain olla epäsosiaalinen rölli, jolta ei kukaan vaadi mitään. Mut se ei oikein mätsää tuon äitiyden kanssa aina... ;)

   Poista
  2. Pitää kuitenkin muistaa että me äiditkin ollaan vaan ihmisiä. Välillä on huonompia päiviä, ja se on ihan ok :) tekee vaan lapsille selväksi että tänään äiti on vähän väsynyt mutta rakastaa silti. :)

   Poista
  3. Niinpä. Ei se varmaan huono esimerkki oo lapselle (varsinkaan isommalle), että aikuisetkin on inhimillisiä, eikä heidänkään siis tarvi yrittää isoina kasvaa täydellisiksi. :)

   Poista