1.7.2013

Kuolattu puhelin


Puhelin sai yliannostuksen kuolaa ja meni lakkoon, taas. Se on tässä jo jonkin aikaa protestoinut perunamuusisia suukkoja ja puruleluna olemista. Katsotaan, tokeneeko se vielä, mutta vähän tässä täytyisi alkaa orientua siihen, että puhelinkaupoille pitää lähteä.


Inhoan uuteen tekniikkaan tutustumista. Kaikkein eniten inhoan, kun joudun tutustumaan siihen epäkonkreettisesti: etsimällä netistä tietoa, vertailemalla kuvauksia ja hintoja. Kaksikin vaihtoehtoa on liikaa, ja päättäminen tärkeistä ominaisuuksista ja hintahaarukoista polttelee ja syyhyttää mun kotoilun löystyttämää (ja muutenkin hyvin teknologiarajoitteista) aivolihasta tuskallisesti.


Ja niin, minä en pysty vastaamaan, soittakaa sihteerille. (Vai onks se kuitenkin pomo?)


4 kommenttia:

 1. Tykkäsin sun nykyisestä puhelimesta joten sitten, kun oot päätynyt valintaan, voin hommata ite saman. En kans tykkää ottaa selkoa netin kautta, pitäis päästä kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä jaksais kokeillakaan. Haluaisin, että joku muu valitsee mulla noista jonkun, ja sitten vain opettelen elämään sen kanssa.

   Mr Pii tossa kysyi, että voiko mun puhelinostoksia verrata miehen valintaan. Olin just sanonut, että haluan jonku vaan, ja sitten kuitenkin valitan sen kaikista vioista ja jauhan erilaisuuksista verrattuna edelliseen. Ei näissä ollut yhtenäisyyksiä kuin valittaminen, mutta vähän silti nauratti. ;D

   Mut kerron sitten, mihin päädyin, niin voit mennä kans kaupoille.

   Poista
 2. Toivon kans että mun puhelin toimis maailman tappiin asti. On ne kuitenkin sen verran kalliita ja läheisiä värkkejä, että sitten pitäis tosiaan löytää sellainen, joka miellyttää ja on vaivaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo hinta on kyllä pompsahtanut siitä, mitä ne oli, kun viimeksi olin samoilla asioilla. Ainakin jos haluaisi jotenkuten pysytellä kehityksessä, jos ei enää kehtaa ostaa älytöntä. Mutta kyllä nämä aika läheisiksi tulee, just tajusin, että mulla on 3½ vuoden ajalta kuvia (ihan surkeita tosin) puhelimessa, mm. ekat mummeillekummeille lähetetyt vauvojen kuvat yms. tilanteet, joita ei oo ehtinyt oikealla kameralla ikuistaa...

   Poista