25.7.2013

IltapyöräilyTuuppasin lapsen sänkyyn (silleen hellästi, arvoisat lastensuojeluviranomaiset) ja lähdin hirmuisella vauhdilla pyöräilemään lähikauppaan ennen sulkemisaikaa. Mikä kesäilta! Ilmavirta pujahti paidan alle ja ponnari hulmusi perässä kun kiidin miljoonaa. Leikin teinivuosia, tai ehkä opiskeluvuosia. Tosin jaloissa alkoi tuntua nopeammin hyytymistä. Ostoskoriin siideri, kalja ja sipsiä. Juomahyllyllä tajusin, ettei mulla oo papereita mukana ja hei, mähän oon vielä reippaasti alle 30. Ja näytänkin ihan lapselta, ja pukeudunkin niin nuorekkaasti ja ajan henkeen (silleen vitsikkäästi sanon tässä, arvoisat ihmettelijät). Ihan alkoi jännittää. No, teinituntu karisi kassalle, kun selvästä jännityksestäni huolimatta rontti myyjä ei kysynyt papereita. Senkin... No, sainpa saunajuomat.

Mun valintani oli Happy Joe. Maistuu täydellisen hyvältä, mutta mikä vielä tärkeämpää: pullo on hieno ja korkin pohjassa lukee "If you think sunshine brings you happiness, you haven't danced in the rain". Nyt odotan jännityksellä, lukeeko joka korkissa eri juttu.

Fiuuuuu vaan, minä kiidän. (Ilman kypärää, tosi teiniä sekin.)

13 kommenttia:

 1. Mä oon ihan samaa mieltä, on tosi hyvää :)! Ei liian kuivaa ja sopivan makeaa ja melkein suurimman nautinnon saa siitä pullosta. Ja saanko päästää sut jännityksestä? No, päästän ilman lupaa. Niissä jokaisessa on eri teksti, tai no niissä kahdessa ainakin oli :). Joko keksit jonkun hyvän jutun mihin niitä korkkeja vois hyödyntää?

  -Kirsti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässä luki "Happiness often sneaks in through a door you didn't know you left open". Ihan loistotuote, kuten sanottua, sekä pakkauksen, että sisällön puolesta. :) En kyllä tiedä vielä, talteen ne täytyy laittaa, sinne "tästä voi joskus askarrella jotain" -laatikkoon. ;)

   Poista
 2. Oioi, mäkin haluisin maistaa sitä! Muutkin on kehuneet. :) Saiskohan tämänkin kyläpahasen hyllyltä sitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan, että saa! Ihan vain, kun oon optimisti. ;D Käy kattoos ja jaa sitten mietelause kanssamme. ;D

   Poista
 3. Ei ollut ainakaan toisessa kaupassa (tölkkeinä oli paria makua, mut eihän se nyt oo sama asia :D), mutta tuolta kaupungin puolelta onneksi löytyi. ;) "Make a atranger happy every day and after a year you'll have 365 new freinds." :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä, että löytyi, vaikka jouduitkin metsästämään! :)

   Poista
 4. Mun makuun silti liian makeaa, mutta se onkin makuasia, olen aika kuivan ystävä... Mulla on sen ainoan juomani Happyn korkki tallella ja sinitarralla liesituulettimessa kiinni: The Key to your happiness is not in someone else's pocket.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä vaiheessa noita korkkeja on muuten nolon monta? :D Yksi liesituulettimessa on hienostunutta ja nättiä, mutta 15 vois tuntua vähän samalta, kuin mun saksalaisen kämppiksen sisustus: neljän metrin kaljatölkkijono ikkunan päällä. :D

   Mutta viisaasti on Joe sinulle sanonut. Ihanasti suorastaan.

   Poista
 5. "ikiteinimummokin" halusi testata,joko juomaa tai korkin tekstiä. Siinä luki se sama kun sulla, onnellisuus tulee ovesta jota et tiennyt jäätäneesi auki.Tarkoitti varmaan eilistä yllätysmökkeilyä lapsosien kans,tuli kummasti virtaa,vaikka luulin nukkuvani koko pyhän. Niin ja hyvää on tää "simakin."

  VastaaPoista
 6. Siis ei jäätänyt vaan jättänyt....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meneeköhän tämä muuten mielikuvamainonnan puolelle? Aikamoista ryypiskelyyn yllyttämistä nämä näin hienot ja syvälliset pullot! :D

   Poista