18.7.2013

IltaloikoiluohjelmaaKatsokaapas kaikki Solsidania meille siteeranneet, tittidii! Kohta saadaan nauraa kanssanne jo ennen kuin juttu on loppuun kerrottu!Meillä on käynyt viime aikoina niin iloisen paljon vieraita, että naapurin lapsetkin jo kommentoivat pihassa olleiden autojen määrää. Serkkuja, sisaruksia, ystäviä nuoruusvuosilta ja opiskeluajoilta, tämänviikkoiset mainitakseni. Yhdet vierailijoista toivat lainaan tuota yllämainittua iltakatsottavaa. Kyllä nyt kelpaa odotella, että pikkusängyissä hiljenee! ...kappas, eli aika lailla nyt.2 kommenttia:

  1. Ihana tämä sun blogis. Mäkin tuossa mietin, että kun oon joku pvä tulos sinnepäin lankakaupoolle jotta voiskahan teillä piipahtaa kylässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuulostaa hyvältä ja kiitos kehuista! Huomaan, että sullakin on blogi, meenpäs sinne tutustumaan. :) Mutta ehdottomasti, viestiä (puhelimitse, fb:ssä?), kun oot täällä päin, niin annan osoitteen. Oispa mukava nähdä sua ja mahdollisesti sakkiasi! Tulevalle viikolle ei vielä ookaan mitään suunnitelmia.

      Poista