12.1.2017

Lankakerholaiset ohoi! (Uudet ja vanhat, nuoret ja vanhat!)

Lankakerho palaa kuvioihin! Kevätlukukausi käynnistyy ke 18.1. klo 18 Siskolassa Seinäjoella (osoitteen saat pyytämällä).

Itse ajattelin tehdä ainakin Suomi 100 vuotta -vauvasukkia synnytyssairaaloiden jaettavaksi. Tekeekö joku muu? Ja kuka tulee kerhoilemaan? Myös uudet kässäilijät toivotetaan iloisesti tervetulleiksi.4 kommenttia:

 1. Voi pönö... :/

  Meillä on ensi-ilta ensiviikon lauantaina ja koko ensiviikko on täynnä reenejä, PAITTI keskiviikkona ja mun on aivan pakko pyhittää se meditaatiolle ja säntäilylle ja mahavaivoille. Aivan pakko. Muuten ei tuu mittää...

  En tiedä, miten sisko-Lisko intaantuu... Ja mä kun meinasin, että seuraavalle kerralle tuon tullessani jonku kudontaan hörpähtäneistä uusista ystävistäni. Joko Rva H, nti A tai avoRva O.
  Muuutta mä tiedän, että ensikerta ei ole viimeinen kerta, jotenka kestänette poissaoloni. :)

  -Akka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, harmi! Mutta ehdottomasti taas sitten seuraavalla kerralla ja uusia kudinkavereita mukaan! Yritän kovasti keksiä, onko nuo rvat joitain tuttuja, mutta taitaapa jäädä ylläriksi sitten ensi kerraksi! ;) Hauskaa ensi-iltaa, ja Liskollesi laitan viestin. Ottaisko vaikka äitinne mukaan? Omamme taitaa tulla. ;) Eikö muuten noi mahavaivat vois jättää to do -listalta pois? Kuulostaa vähän tylsältä hommalta...

   Poista
 2. :) Hauskaa on se, että Rva on sinulle tuttu, mutta kouluajoiltasi. JA sä et KOSKAAN olisi IKINÄ uskonut, että hänestä tulee yksi MUN tämänhetkisistä kavereistani kaikkein tärkeimmästä päästä!! :D Meitä on monta kertaa naurattanutkin, että ollaan niin totaalisen erilaisia niissä perustavissa kysymyksissä... mutta siksi me ollaankin toistemme kanssa omasta elämästämme lomalla, rätkötetään vääränä kummallisille asioille ja naatitaan.
  Avorvaa en usko, että olet koskaan tavannut ja Ntiä tuskin... Tai en tiedä. :D Maailma on joskus niin kummallinen paikka. Mutta avoRva O: n kanssa juuri eilen puhuttiin siitä, että hän lähtee mukaan, jahka minäkin ehdin lähtemään.

  Mä toivoisin, että äiti lähtis Liskon kanssa liikenteeseen. Tekis niille molemmille hyvää.

  Mun on pakko sairastaa mahavaivoja, kun jännittää niin helkkaristi!! Nytkin jännittää. Sydän hakkaa, vaikka aikaa ensi-iltaan on vielä...ENÄÄ...5päivää.... KÄÄK!!! :/
  -Akka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt mä vain mietin kaikkia H-ihmisiä, varmuuden vuoksi sukunimiä, etunimiä ja nykyisiä nimiä. ;) Enkä tietenkään keksi, tai siis keksin liian monta. No, haastattelen joskus tarkemmin. Tuollainen kaveruus kuulostaa just hyvältä!!

   Mutta hei, jos tuntuu, että haluat valita mahavaivojen ja vapaaillan sijaan mahdollisen ajatuskatkon jännittämisestä ja hullun täyden viikon, niin lähde sitten kuitenkin vielä keskiviikkona käväiseen. ;)

   Poista