13.1.2017

Diagnooseja ja höpinääKeskimmäisen kerho alkoi ja arkirumba on vihdoin täydessä vauhdissaan. Mitenköhän pysyn taas kyydissä, kun olo on lomasta ja flunssista niin veltto? Onneksi Miukun sairasteluissa on uusi ote, kun käytiin ihanalla lääkärillä, jolla oli aikaa ja vuorovaikutustaidot epätoivoisen äidin suhteen kohdallaan. Sain mielenrauhan ja toimintasuunnitelman jatkoa varten.

Lapsella todettiin pitkittynyt tulehdus nenänielussa ja uusinut korvatulehdus. Infektioastmaan viittaavaa ei havaittu, mutta kitarisoja täytyy pitää silmällä, jollei nyt ala flunssat ja korvatulehdukset helpottaa. Iho-oireilukin oli parempaan päin ja se mainitsemani mustelmainen ihottuma johtui lääkärin mukaan infektiosta. Verikokeilla suljettiin pois, ettei kyse ollut mistään hurjemmasta mustelmia aiheuttavasta syystä.

Ihan vain siksi kerron täällä, kun taannoinen postaukseni aiheesta on kirvoittanut monia live-elämän keskusteluja ja oon saanut vinkkejä mm. atooppisen ihon suhteen. Ja hei Sinä, jonka kanssa puhuttiin kookosöljystä: se viikkoja ollut ihottuma lähti heti kookosöljyn tultua taloon. Enkä edes ehtinyt käyttää sitä, höhöö! Mutta olin kuullut sille muitakin kiinnostavia käyttövinkkejä, jotka nyt olen kuitenkin unohtanut. Eli kertokaas, mihin olette keksineet käyttää kookosöljyä, tuota luomuäitien jesaria?

Mistä tuli mieleen, että meidän poikanen sai jesaria joululahjaksi, ihan huippua! Ja meidän 4-vuotias osaa muuten melkein lukea, ainakin joka toinen päivä, ihan huippua! Ja pienin rakastaa uutta nukkeaan, "Kekkee", kuten itse sanoo. Silittelee sen päiväunille ja nukkuvat kainalokkain. Ihan huippua sekin. Tyhmää on se, että koko tämän vuoden kuvat ja videot katosivat äsken puhelimelta. (vittu.) Myös se, jossa Miuku halaili äsken ihanasti päiväunillaan nukkea. Eipäs kun se ei kadonnut, sen ehdin lähettää itselleni sähköpostiin. Huh. Laitan sen nyt heti tännekin. Ja sitten alan  miettiä (joitain kuukausia liian myöhään) varmuuskopiointijuttuja...(Apua muuten, luin vielä tuon lääkärin kirjoittaman paperin, ja diagnoosi kuuluukin, että "tukehdus nenänielussa"!! Hirveää, toivottavasti antibiootti auttaa tukehdukseenkin. Itselläni diagnosoin tässä nyt juuri rönsyilevän olon ja kirjoittamisen lopettamisen vaikeuden. Huomaako sitä?)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti