17.3.2015

Voinnin mukaan...

Möllötän kotona. Lääkäri määräsi sairaslomaa, jota "saa pitää halutessaan" tai "saa mennä voinnin mukaan töihinkin". Ei mulle voi niin sanoa, minä tarvitsen määräyksen joko olla kotona tai mennä töihin. Osaan minä itsekin sanoa itselleni, että "tee voinnin mukaan" (enkä silloinkaan silti tiedä, mitä se käytännössä tarkoittaa). Onneksi terkkari tänään tulkitisi paperia mulle ja sanoi, että "Sinä. Olet. Nyt. Loppuviikon. Kotona." Selvä, minä olen. Kiitos selkokielisestä ohjeesta.

Mutta että pitääkö nyt sitten näyttää ja kuulostaa surkealta perjantaihin asti? Ainakin mammavartalon eräät kohdat vihoittelevat edelleen, joten saanhan olla iloinen siitä, että olen nyt kotona. Täällä nimittäin osaan tehdä ja olla tekemättä "voinnin mukaan".

(Ja ei, mitään ihan heti lähestyvään synnytykseen viittaavaa ei varsinaisesti ole. Kroppa kaipaa vain lepoa, toipumista, ja yhden lääkekuurin. Siis näiden kuvassa näkyvien lääkkeiden lisäksi.)
2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää lääkkeet! Kukahan minun flunssaani tulisi lääkitsemään samalla reseptillä, minä kun juuri äsken siivosin varaston ja eilen juoksin neiti taaperon perässä koko päivän, ei levosta tietoakaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö teillä ois mitään kotiinkuljetuspalvelua tuollaisille lääkkeille? ;) Ei kyllä kuulosta yhtään rennolta toi sun sairastaminen, otas nyt iisisti (ja suklaata) siellä!! :)

      Poista