22.3.2015

Takatalvi ja valmis paita


Äiti? Miksi meidän pitää mennä pihalle kuvaamaan?


Äiti? Otanko mä nytkin kuvan?


Äiti? Eikö sulla oo kylmä?


Äiti? Sun pää ei näy.

Eilen 7 minuutin automatkalla tuli 15 "Äiti?" -alkuista tärkeää asiaa takapenkiltä. (Ja ehkä 5 "Isä?" -alkuista.) Oon kyllä yrittänyt sanoa, että mua voi puhutella ilman "Äitii? -No?" -aloitustakin. Mut ei se jotenkin onnistu.

Saikkupaita on valmis ja saikku loppu. Tänään tein pizzan, kauraomenapaistoksen ja vaniljakastikkeen. Sattui jo pizzapohjan teon jälkeen, mutten osannut lopettaa. Pi-täi-si o-sa-ta. Muuten tästä ei tuu mitään.
13 kommenttia:

 1. 66666666
  Ekasta kuvasta en edes muistanut, ett41ä s1u+ s
  ulla on maha. Kummitytöltä terveiset välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä mietinki, että mitä koodikieltä toi on! :D Terkkuja takaisin, älkääkä enää syöttäkö sille mämmiä. ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No kiitos! Karvaa siitä kyllä lähtee, kuin pahemmastakin kissasta. Se on vähän ikävää, mutta tasoittuisikohan käytön myötä?

   Poista
 3. Hieno on saikkupaita! Toivottavasti olo paranee ja saat nauttia raskaudesta täysillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja niinpä. Se olis kyllä kivaa. :) Ja hei, tsemppiä teillekin, että "normiyöt" voisi jatkossa olla vähän normimpia... ;)

   Poista
 4. oot sä kyllä taitava! Tuosta vain teet paidan ilman mitään ohjetta. Ei onnistuisi multa, ainakaan neulomalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja paita näyttää tosi kivalta. :)

   Poista
  2. No siis toisestahan tulisi taatusti parempi (hihoja istuttelisin vähän toisin). Mutta enhän mä koskaan jaksa toista samanlaista vääntää. ;) Virkkaaminen on kyllä siitä kivaa, että voi jotenkin vapaammin improvisoida. :) Ja tietysti eroaa vähän visiosta, mutta ei se mitäänä. Ihan näin "telttaa" en yrittänyt tehdä, mutta eihän mun tarvi sitä tunnustaa? ;)

   Poista
 5. Kivalta näyttää, koko paketti! :) tuo "äitiiii", johon on pakko kommentoida,ennen ku juttu jatkuu, ei osoita laantumisen merkkejä vielä koululaisissakaan.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja apua... Kuulin kyllä huhuja myös pelottavasta "Arvaa mitä?" -aloituksesta.. Että sitten pitää kuulemma vielä ihan oikeasti arvata jotain. Kääk... xD

   Poista
 6. Kaunis paita ja hauskat kuvat! Kunpa vain nyt osaisit ja malttaisit levätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos! ...pelkään tuota levon tarpeen tunnustamista ja tunnistamista... Kääk... Mutta toivon itsekin, että osaisin arvioida nuo asiat ajoissa ja oikein...

   Poista