13.3.2015

HerkkuhetkiäKatsokaa, mitkä korvikset! Sain ne Ilahdutushaasteessa Amrialta. Laskimen näppäimistöstä kakkonen ja nelonen, niin hauskat! Mukana oli myös söpö pussukka. Kortti taasen on Elsa-Aalialta, oon naureskellut sille aina nähdessäni. Hilpeitä mummuja. Mukana oli suklaata, mutta jostain syystä siitä ei ole kuvaa...

Eilen käytiin keskustelu mr Piin kanssa:

H: Uu, tekis mieli Lidlin rieskakolmioleipää, mennäänkö Herkkukauppaan?
Mr: No mä voin käydä illalla hakemassa.
H: Voikos Lidliin palauttaa tavallisia pulloja?
Mr: Joo voi.

Ovella lähtijälle huikkasin Pikkusiskolta teininä oppimani litanian, että tuo karkkiasipsiäpurkkaajätskiätikkareitalimua. Jäin odottelemaan herkkuiltaa onnellisena.

Sitten se tuli, lykkäsi käteen ihanan jätskipötikän. Mutta EI. Ei Lidlin herkkurieskakolmioleipää. Se oli ajatellut, että mikä tahansa herkku käy. Ei käynyt. Tai olisi käynyt, mutta sen rieskaleivän lisäksi. Oli käynyt vieläpä K-kaupassa. Vaikkei se tiennytkään mun haaveilleen oikeasti koko päivän siitä kolmioleivästä, niin eikö tuosta ylläolevasta keskustelusta olisi pitänyt pystyä päättelemään, että tunteellisessa ja ruokapakkomielteisessä tilassa oleva mama halusi juuri Lidlistä herkkuja? Ja juuri rieskakolmioleivän. En syönyt, enkä puhunut aikuismaisessa protestimielessä mitään koko iltana.

Vaikka tulihan mun nyt vähän surku toista, joka kantoi mulle kassillisen tuliaisia, eikä edes puhissut (mun nähteni), kun aloin parkua yhtä kolmioleipää.

No, nyt mä oon päässyt yli tästä järisyttävästä pettymyksestä ja pystyn syömään onnellisena perjantaijätskini ihanan hiljaisessa kodissa, johon perjantaisin ehdin juuri jätskiannoksen verran muita ennen. Yksi viikon parhaita hetkiä.

Hyvää viikonloppua teillekin!


2 kommenttia:

 1. :D

  Mä voin vähän tuntea samoin. Pyysin mieheltä kaupasta hedelmiä ja salaattitarpeita. Se toi yhden salaatin ja kilon säkin appelsiineja. Kiva joo, mutta enkö saakin nyt murjottaa koko viikonlopun. Kun se ei mennyt ihan kuin mä ajattelin. Nyt olis jätskille tarvetta. Vähän väsynyt viikko kai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Kamalaa! ;D Sitä jotenkin kyllä kuvittelee, että tuollaisissa (sunlaisissa ja munlaisissa) tilanteissa mies ihan oikeasti osaisi jo lukea ajatukset. Ei käy itellä mielessäkään, että pitäisi tarkentaa ja varmistaa. ;D No, toivottavasti sait jätskiä ensiavuksi.

   Poista