4.3.2015

OlotuksiaOn ollut kiva palata hiihtoloman jälkeen töihin, vaikka epäilinkin etukäteen toisin. Jotenkin oon ollut ihan fiiliksissä kaikesta, mitä minkäkin porukan kanssa ollaan tehty.

Ainoa ongelma on, että kroppa väsyy ihan hirveästi. Päivän aikana paikkoja kinnaa, jäsenet uupuu ja illalla oon jo aika puhki ja lommoilla. Nolottaa luetella välkkäkaffilla vaivoja. Mutta vaikka miten yritän hillitä kieleni ja mieleni, niin silti lipsahdan selostamaan kolotuksista ja olotuksista. Että tietävätpä sitten, jos pukkaa saikkua, että äärirajoilla on aina välillä menty. Ihan kuin olisi jotenkin muka nolompaa jäädä valittelematta saikulle, jos se nyt ylipäätään koituisi kohtalokseni.5 kommenttia:

 1. Haluaisin kysyä tuosta postauksen piirustuskuvasta.

  Kuinka sellainen teknisesti tehdään? Jos värittää tavallista paperia vaikkapa tusseilla, niin tussin jälki on usein laikukkaan epätasainen. Tässä postauksessa taas värit näyttävät tosi tasaisilta - onko se tietokoneella piirretty?

  Eli miten kuva syntyy?

  Kiinnostaa hurjasti!

  -Kaislakerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos mielenkiinnosta! :)

   Tämän kuvan piirsin käsin tussilla ja otin siitä valokuvan (skanneria käytän tilanteesta riippuen). Parilla klikkauksella saa Photoshopilla taustan valkoiseksi ja ääriviivat mustiksi, ja sitten voi alkaa väritellä mielensä mukaan. :)

   Joskus teen kokonaan koneella (en tykkää jäljestä yhtä paljon, mutta säästyn yhdeltä työvaiheelta).

   Poista
  2. (Sanoinkohan muuten vähän sekavasti, kun nyt toisen kerran luin vastaukseni itsekin? Eli siis Photoshopilla on tämä väritetty. :D)

   Poista
 2. Se on muuten ihan tosi, että ihan luonnostaan valittaa olojaan jos on riski että joutuu saikulle/ei voi tehdä sairastumisen vuoksi jotain sovittua/olla arjessa samalla tavalla mukana sairastumisen takia. Jotenkin tuntuu että valittamatta jättämisestä seuraa epäilyä ja "ihan hyvinhän sä jaksat" -kommentteja. Vaikka eihän se oikeasti kenellekkään kuulu, jos on sairaana, mutta näin hassu mieli meillä ihmisillä on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä! :D Vähän samaa, mitä itsekin kirjoitit joku aika sitten: harmittaa, jos toiset luulee tietävänsä musta jotain, mutta "tietävätkin" väärin. Eli pitää tehdä vaivat selväksi jo etukäteen, ja jälkikäteenkin täytyy muistaa riittävästi valitella, ettei kukaan taas luule väärin. ;) Tai siis ei oikeasti pitäisi, ja järkikin sen sanoo, mutta jotenkin alitajuntaisesti saattaa silti toimia noin. Hassu ihminen.. :D

   Poista