16.12.2014

JugurttihinkuNyt kun eilen töräytin ilmoille tuon paljastuksen, (tai oikeastaan vihjaukseksi se vain taisi jäädä,) niin jutunaiheita blogiinkin yhtäkkiä löytyykin enemmän. Sen sijaan, että toitottaisin olevani väsynyt, voin nyt alkaa toitottaa, että odotan taas tänään niin uuvuttavan ahkerasti vauvaa. Kesäkuuvauvaa tarkalleen ottaen.

Ja sitten voin alkaa kertoa täälläkin kaikista kummallisista raskausjutuista. Esimerkiksi siitä, että saatan syödä puoli litraa maustamatonta jugurttia kerralla.


Nytkin, kun katson tuota kuvaa, tekisi mieli hakea lisää. (Hunajalla ja kuivatuilla mansikoilla maustettua tällä kertaa.)

Onko siellä vertaisodottajia? Toivottavasti. Tiedän ainakin muutaman hinkujan, ja niin hyvältä, kuin oma onni tuntuukin, tuntuu toisten epäonni sillä saralla ikävältä. Jos livenä kohdattaisiin, kertoisin ne vastoinkäymiset, joita omalle kohdalle on sattunut, ja kuinka paljon pienemmiksi ne ovat lopulta ajan saatossa kutistuneet, kun ikävien käänteiden tilalle on tullut iloisia käänteitä. Tällä kertaa kaikki on sujunut ihmeellisesti nappiin. Alusta alkaen on tuntunut vahvasti siltä, että tämä ei ole sattumaa, vaan tarkoitettu juttu.


19 kommenttia:

 1. oi, onnea. Voin olla vain vertaisesti väsynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sun blogista oonkin tässä koittanut saada esimakua siitä, mitä tuleman pitää. Ainakaan väsy ei siis oo hetkeen hellittämässä?! :D

   Poista
  2. No.. riippuu varmasti niin paljon vauvasta.. :( Aiemmatkin valvottaneet ja kärsineet refluksista, mutta silti olen saanut jotenkuten nukuttua. Ne useata heräitlyt ei haittaa niin paljon kuin tämä että täytyy valvoa kolmeen- puol kuuteen aamuyöstä. Nyt selvästikin suurin syy on täysin perseellään oleva päivärytmi + viimeiset tunnit menee lohduttomasti itkien pää punaisena niin sydäntäsärkevästi, että näyttää kuin vauvasta tuntuisi että on ihan yksin tässä maailmassa, ilman hoivaa, huolenpitoa ja rakkautta, samalla koko maailman tuskaa kantaen.

   No nyt se on sit nukkunut siitä viidestä asti ja nukkuu edelleen, mutta sitten on nuo kaksi isompaa.. ei tosin kukaan meistä jaksanut aamulla herätä kerhon pikkujouluihin. Minä yritin kyllä, mutta kun laitoin valot, kaksi isompaa huusi että ne pitää sammuttaa, kävivät sammuttamassa ja jatkettiin kaikki unia yhdeksään.

   Ja voi kun itselläkin niin toivoton olo siitä vauvan itkusta - kun äitikään ei pysty auttamaan eikä sylikään auta. :(

   Poista
  3. Voi kun kurjaa, se on hirveää... :( Se oman voimattomuuden sietäminen, ja mulla ainakin myös sen syyllisyydentunteen sietäminen, kun ei oikein meinaisi millään jaksaa sitä huutoa. :(

   Toivottavasti teillä alkaisi tulla hyviä öitä pikkuhiljaa enemmän, kuin huonoja.


   Teidän lapset oli aamulla viisaita. ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin myös sellaista sun aikoinaan näyttämääsi "arvaa onko vauvamaha" -tyylistä kuvaa tuodakseni tämän asia esille. Kun eräs ihminen nimittäin uskalsi ulkomuodon perusteella arvata jo tosi varhain. Että mitä te täällä olisitte arvelleet. ;)

   Poista
  2. Oijoi, se olikin hauska haaste silloin aikoinaan. Olis ollut hyvä varmasti ;)

   Poista
 3. Voi miten ihanaa! Onnellista odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Menenkin tästä hakemaan vähän jugurttia. ;)

   Poista
 4. Onnittelut Satolastakin. Mulla on ollut vauvavainuinen nenä ja tämänkin osasin jo nuuhkaista tovi sitten :)
  Heh, mä olen yrittänyt yllyttää isäntää "siihen kolmoseen", mutta ei tunnut lämpenevän :) Kahdella tuttavalla perheellä on pienet kolmannet ja niiden eloa on hauska seurata sivusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :)

   Miehet lämpenee tuollaisille niin itsekseen ja salaa. Ne sanoo "ehdoton ei" niin kauan, kun ovat vähänkään epävarmoja, ja sitten yhtäkkiä jonain päivänä se voikin olla "joo", ja "joona" pysyy. ;D Ainakin omaa ja lähipiirini miehiä tulkittuani. Meillä kylläkin tässä nimenomaisessa asiassa meni vähän eri järjestyksessä. Miehen "joo" oli jo kauan ennen mun "ehkäjuutaisittenkääneitaikatotaan"-jahkailujani valmis. ;)

   Poista
 5. Voi Onnea Onnea isosti ja lämpimästi! <3 Ja erittäin hyvää Joulua! T. Jonsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja ihanaa joulua teillekin! :)

   Poista