20.12.2014

Erikoinen joulukukkaOrkidea kukkii jo kolmatta kertaa. Enkä ole edes viherpeukalo.Pitkän kahlailun lopputuloksena löysin jopa viimevuotiset todisteet kukinnasta.Toisesta orkideasta katkesi kesällä varsi puolivälistä ja se on alkanut tehdä lehtiä kummallisiin kohtiin: pitkin jäljelle jäänyttä vartta. Nuppuja sen sijaan ei näy, vaikka se hyvävointinen muutoin onkin. Mielenkiinnolla odotan, mitä siitä isona tulee.
Aamusta heräsin ensimmäiseen lomapäivään virkeänä. Kirjoitin listaa hommista, joita haluaisin ehtiä ennen joulua tehdä. Aloitinkin reippaasti. Valitettavasti aloin sellaisista, joiden lopputulos suljetaan ovien taakse piiloon: lastenvaatekaapit ja pyykkihuolto. Ja sitten painuikin aurinko naapuritalojen taakse ja oma akku tyhjeni samalla hetkellä. Käyn selvästi aurinkoenergialla, eikä mulla oikein näytä olevan mitään välineitä sen varastointiin. No, palataan asiaan huomenna.
2 kommenttia:

 1. Hihhii. Omalla listalla oli myös lastenvaatekaapit ja pyykkihuolto. Niistä aloitin ja niihin myös lopetin.

  Hyvää lomaa! Ja orkideasta olen kade. Sellaisia nakkasin juuri roskiin kaksi kappaletta. Ihan homehtuivat hellästä hoivasta huolimatta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, tämän tekstin jälkeen en ookaan listasta saanut yhtäkään hommaa rastittua. Hmph... ;)

   Orkidean suhteen on käynyt tuuri: mulla menestyy ne kukat, jotka elävät yhden traakkipuun rytmiin: muistan kastella kaikki silloin, kun se alkaa nuupahtaa. ;) Tuokin orkidea nököttää ikkunalla, vaikka yleensä kai suositellaan pitämään varjossa?

   Ja hyvää lomaa sinullekin! :)

   Poista