26.8.2018

Ukkoskuuroja



Ollaan lähdössä metsään juhlistamaan Keskimmäisen taannoisia synttäreitä. Katsotaan, käykö säätiedotusten lupaama ukkonen päälle.

Pääni sisällä pitkään jatkunut iloinen helle kääntyi loppuviikosta painostavaksi, ja jo ennen sitä yllättäen iski pari salamaa maahan asti. Rysähti kunnolla. Sää yltyi nopeasti puuskittaiseksi myrskyksi, jossa tuuli riepotteli ja sade kasteli. Varsinkin iltaisin ja öisin. Nyt satelee enää alakuloista tihkua, mutta kyllä se tästä taas poudaksi kääntyy.

Myrskyt nimiltään "PMS" ja "Paniikkikohtaus" eivät ole voimakkuuksiltaan yleensä yhtä hurjia, kuin aiemmin. Merkittäviä selviytymistä helpottavia tekijöitä ovat ennakointi, ymmärtäminen ja kierukka. Se oli hyvä vinkki eräältä, ja hyvä päätös itseltä.

Nyt pätkä ihanan väristä automatkasukkaa ja sitten metsään.




2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Vanhenemisessa on se hyvä puoli, että oppii enemmän ja enemmän tunnistamaan omia toimintamallejaan ja kykenee ennakoimaan paremmin myrskyjä ja muita heilahteluja. Ja oppii muistamaan, että ne menevät myös ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja niinpä!! Myös kalenteriin olojen kirjaamisella on ollut merkitystä noiden asioiden yhteyksien vahvistamisen kanssa. Pitkäänkin meni, että tajusin tietynlaiset alhot normaaliksi (?) ja ennen kaikkea ohi meneväksi osaksi elämää. 😂

      Poista