19.8.2018

Syksyiset villasukat ja työkenkäpulma





Sain leirisukat valmiiksi jo muutama viikko sitten. Helteet eivät kuitenkaan houkutelleet päättelypuuhiin. Nyt, kun pari yötä kiskoin viimeistelemättömiä sukkia jalkaan, totesin villasukkakauden alkaneen ja tein vihdoin työn loppuun. Ihanaa, kun raitalankasukissa oli yhteensä vain neljä lankaa pääteltävänä.

Sukat neuloin Novitan raitalangasta pyöröpuikoilla ja koko matkan joustinneuletta. Tuli kivan napakat. Syksy voi nyt mun puolesta tulla.

Mutta kysymys: Millaiset työkengät hankkisin seuraavilla kriteereillä?

- Pitää olla jokin kantapään taakse menevä juttu, sillä mun pitää kulkea päivän aikana usein "luiskaa" eestaas.
- Talvella haluaisin tunkea jalkoihini kenkien lisäksi myös villasukat.
- Ei nauhoja tai muutakaan hidasta väkertämistä vaativaa.
- Rumuus ei haittaa, mutta totta kai ulkonäkö ja ehkäpä mieluiten vielä neutraali sellainen olisi plussaa. Lookkini kuitenkin vaihtelee mustasta oranssiin, farkuista legginseihin ja rentuista yritykseen olla tyylikäs.

Eli ei muuta kuin kenkälinkkejä kehiin.


10 kommenttia:

  1. Upeat sukat 👍. Heti tuli mieleeni työkenkänä Sievin ns. puukengät, joissa joustava remmi takana. Olisikohan ne kriteerisi täyttävät? Niitä saa vaikka millä kuosilla... Niin kuin esim. tällaiset: https://www.sievinet.fi/tuote/sievi-java-naisten-sandaalit/50-12327-502-9bf/
    Tarvitsisi itsekin hankkia uudet työkengät. Ja käydä fysioterapeutilla näyttämässä jalanpohjat pohjallisia varten.
    Tsemppiä uuteen työviikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, hienot! Kiitos linkistä, näyttävät kyllä hyviltä ja kriteereihin sopivilta! Mulla ei oo tuollaista remmillistä kenkää koskaan ollutkaan, mutta ilmeisesti se on kätevä? Pitänee testata jossain! :)

      Tsemppiä sinunkin viikkoon! :)

      Poista
  2. https://www.sievishop.fi/sievi-kengat/tuote/sievi-file-black-tyokengat/50-12327-503-0PM/
    http://www.maahiset.fi/fi/ws/1/naisten+työ-+ja+terveysjalkineet+mallisto+2018.html
    http://reinokauppa.fi/kauppa/reinot/aikuisten-reinot-pinkki/

    Omilla kokemuksillani suosittelen seuraavaa: eri työkengät villasukkapäiville (Reinot) ja muille päiville. Nämä voi laittaa verovähennyksiin. Sieviläiset on rumat, mutta hyvät. Lenkin voi pitää kantapään takana tai jalkapöydän päällä. Näitä on myös prismassa, muuten. Maahisilla on paljon valinnanvaraa ja tulevat varmasti töihin pitämään esittelyn, jos vaan annatte luvan. Esittelyssä voi sovittaa, ja se on aina etu verrattuna nettikauppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän ole sieviläiset rumat! :D Ja ei oo hullumpi idea toi kaksien kenkien hankkiminen, ja reinot pitää ehdottomasti laittaa hankintalistalle myös! Mätsäisi villasukkiin myös tyylillisesti. ;D Kiitos mainioista linkeistä ja ajatuksista!

      Poista
  3. Kompaan puukenkatyyppisia kenkia remmilla - kaytin niita lasten teholla - aivan loistojutut (tosin eivat olleet suomalaista laatua, en edes muista mista tulivat!!!)

    VastaaPoista
  4. Laiskasti käytän pelkkiä villasukkia talvella, on myös parhaat seisomiseen, kun ei ole mitään ylimääräistä ja kuoseja voi vaihdella tyylin mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan totta, että tyylillisesti ja monesta muustakin näkökulmasta pelkät villasukat ois hyvä! Tuo liukas liuska mun luokkaan mennessä vain on vähän hasardi villasukilla. Tosin voisin tietty siihen liuskaan pyytää jotain liukuestettä!! Tarkemmin ajateltuna se olisi kyllä kaikkien turvallisuutta parantava juttu, ja kätsysti voisin säästää työkenkäkuluissa? ;D

      Poista
    2. Liukuesteissä sit kuluu sukat puhki ;)

      Poista