2.6.2018

Kesäloma alkaa NYT!Istun sohvalla löysänä ja painavana. Etukäteen ajattelin, että tähän lomaan olen valmis. Koin, että kevät onnistui olemaan rento ja iloinen ja uskoin, että lomaan liuttaisiin kivalla draivilla. Laskeutuisin kevälukukauden liukumäestä hyvin himmatun vauhdin jälkeen jaloilleni ja jatkaisin coolina kävellen suoraan lomaan. Silti viimeisen viikon pyöreät ja vähäuniset vuorokaudet ovat verottaneet voimista ja skarppiudesta, ja läsähdin koomisesti pyllylleni kevätliukumäen jälkeen. Olen väsynyt, mutta onnellinen. Sama tunne, kuin väsyneenä sänkyyn mennessä. Aika autuas, nyt saa päästää irti.

Ajattelun ylikierrokset hiipuvat tuskin tänään tai huomennakaan. Viikonlopun pidän vielä wilmaa auki, ja jännitän jokaista uutta viestiä. Toistaiseksi vain ihania kiitoksia ja kauniita sanoja, eikä ihmettelyjä arvioinneista. Niin paljon, kun niitä valmistauduin selittelemään ja avaamaan.

Mutta kyllä. Olen onnellinen tästä. Luokastani, työyhteisöstä ja lomasta. Oi kyllä, tällä hetkellä erityisesti lomasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti