21.5.2018

Solmittu panta pötkelöpäälle
Vinksahtanut otos, mutta siinä näkyy oleellinen kohta jostain mulle harvinaisesta: Siinä on nimittäin niskan kautta kulkeva huivi. Mulla on oudon muotoinen pötkelö pää, jossa ei tahdo pysyä tällaiset solmitut huivit mitenkään. Tykkään kuitenkin pannoista ja ruseteista, ja etenkin tämän otsatukan kanssa ne sopivat mun mielestä kivasti.

Yhtenä yönä sain loistoidean juuri ennen nukahtamista. Outoa oli se, että tämä vielä aamullakin tuntui toimivalta ja iisiltä keksinnöltä. Eli ei muuta kuin hommiin, ja hetkessä oli valmis tämä toimivin kokeilemani huivipanta ikinä! Jatkoon, ja lisää värejä ja eri kokoisia rusetteja pantarunkoon vaihdettaviksi! Oh, tämä varmastikin vähintään mullistaa maailmani.(Ohje: leikkaa kaksi samanlaista pötköä. Katkaise toisesta päät niin, että pitkä pala jää päänympäryksesi mittaiseksi. Kankaasta riippuen huolittele tarvittaessa katkaistut reunat. Kiinnitä palat toisiinsa ja ompele reunat ympäriinsä. Käännä. Pujota pantaan. Solmi.)2 kommenttia:

  1. Meneekö tämä pään ympäri 2 kertaa? Kangaskuvassa näyttää siltä 🤔 ja panta tulee pään päälle, allakin se voisi olla🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhden kerran vaan, ja panta siis on normaalisti tuossa otsalla. 👍 Näyttää muuten aika pitkältä tuo pötkö kuvassa, mutta on vain sen puolisen metriä + solmimispäät.

      Poista