24.2.2018

Fiiliksen tavoitteluaIhan eilisten toiveiden mukaista autuutta ei tänä aamuna ollut. Lapset on äänekkäitä, riitaisia ja sotkevia, ja itsellä polttelee tarve tehdä jonkinlaiset lomasuunnitelmat. Vieläkään ei kukaan ole sairastunut, mikä hämmentää mua. Voitaisiin siis tehdä mitä vaan, ja pelkään, että jos ei tehdäkään mitään.
Ostin blogikirppikseltä Flippa K:n villamekon. Tai varteni pituus määrittelee sen paremminkin paidaksi. Ihastuin hihoihin ja avaraan selkään. Poika kuvasi mun kynsien lakkausta. Taustalla tuoreen olympiakullan jälkimainingit. Takassa tuli, ulkona pakkasaurinko. Meikkasin fiiliksen takia. Ja nätin paidan takia. Riitaisat ipanat tai ei, ja reissusuunnitelmia tai ei, niin loman tuntua jo vähän on. Vois vaikka paistaa lounaaksi makkaraa takassa?

2 kommenttia:

  1. Ihana kirppislöytö! 😍 Törmäsin muuten instagramia selaillessa tähän vaasalaiseen kampaamoon https://www.instagram.com/moy.hairsalon/ ja tuli mieleen vinkata paikasta sulle kun silloin taannoin kyselit kampaamovinkkejä. Ainakin itse ihastuin kuvien kautta välittyvään ammattitaitoon. Eli jos vielä kaipaat kampaamoon, niin tuossa voisi olla sulle oikea paikka. Mulla ainakin tulee nopeasti pitkäkestoinen hyvä olo, jos elämän isommissa tai pienemmissä taitekohdissa (kuten arjen ja loman risteyskohta) saa istua ammattitaitoisen parturin tuoliin viettämään kahvikuppi kourassa hetki omaa aikaa ja sen jälkeen lähteä hiukset kuosissa jatkamaan matkaa. Ihan taatusti oma elämä tuntuu entistä paremmalta ja vältät monta epävarmuus- ja kiukkuhetkeä ja lomailu on niin paljon kivempaa. Koko perheelle. 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, hei kiitti vinkistä!! Vaasassa jonkin verran käydäänkin! Myös Kurikasta on vinkattu sellaista tekijää, jonka asiakaskunta tuntuu olevan poikkeuksetta supertyytyväistä! 😊 (...ja lopulta kuitenkin kävelen extempore johonkin "ilman ajanvarausta" -tuoliin, ja totean, että äkkiä poikki vaan, mulla on vartti aikaa. Sellaista hemmottelua... 😂)

      Poista