9.11.2017

Treffit keskiviikkona kello kuusTuli vanhanaikainen olo, kun kahvilan edustalla treffattiin kolmen ihmisen kanssa kello kuusi. Ihan niin kuin oltiin viikkoja sitten sovittu. Matkalla kyllä mietin, että tuleekohan muita ja muistaakohan kukaan, kun en blogi-ilmoitusta kummemmin ollut mainostellut treffejä. Ei ollut varmisteluviestejä eikä edes "mä vähän myöhästyn" -viestejä, joita itse joudun toisinaan lähettelemään. Siinä treffattiin Lankakerhon kanssa kuin aikana ennen kännyköitä ja nettiä. Kauan sitten sovitusti. Ooh. Ymmärrättekö fiiliksen, vai olenko ainoa, joka varmistelee ja tekstailee, koska se on niin helppoa?

Seuraaviksi kerhopäiviksi sovittiin keskiviikot 15.11. ja 29.11. Olkaa tekin kahvilan edustalla (siellä marketissa olevassa) tuolloin kello kuus!

4 kommenttia:

 1. Kentis vuoden alusta pääsen mukaan joukkoon. Toivottavasti.

  VastaaPoista
 2. Jos on viikolla yksi, siis YKSI meno johonkin kokoukseen, niin johan se on sitten keskiviikkona. Juuri lankakerhon kanssa samalla ajalla. Mutta emme ole unhoittaneet, olemme vaan olleet estyneitä.
  -akka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä kuulla! Näin on toki aateltukin, mutta silti kiva kuulla, että kenties ens, tai sitä seuraavalla, tai edes joskus taas näissä merkeissä näämme! On ollut kivaa nimittäin! 😊

   Poista