14.11.2017

Saikulla peräti..Huhhuh, mitä flunssapäiviä ja -öitä takana! Olen sairastanut oman diagnoosini mukaan miesflunssaa. Oireina mm. vikinä ja valitus (myös kuulemma unissaan), haahuilu ja halipula, totaalinen työ- ja olemiskyvyttömyys, halu päästä sairaalaan hoidettavaksi, lopun lähestymisen odottaminen, kuumetta 37,1.

Tätä on nyt kuulemma ollut paljon liikkeellä. Pitkää flunssaa kovalla kurkkukivulla ja yskällä. Mä elättelen toiveita, että oon huomenna työkykyinen. Yskä ja nuha tuntuvat vähän hellittäneen. Tämän hetken oireet on päänsärky ja yöllä niellystä Strepsilsistä johtuva kurkkukipu. Meni kokonaisena nieluun ja tuntuman perusteella on siellä edelleen. Hirmukiva. En suosittele kokeilemaan.

Kovin hyggeä ei oo tää flunssailu toistaiseksi ollut. Siskonpetiä areenasta aamuviideltä ja huomiota huutavien lasten kommentteja, että "sä vaan esität, että oot kipee". Pitäkää peukkuja, että pääsen huomenna jo töihin! (Ja että kurkkupastilli pääsisi myös jatkamaan matkaansa...)

7 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen ja vääryyden kun fiilis on vaan että "eikö äiti saa sairastaa?" Kaikkien maailman ei-äiti-ihmisten mielestä ilmeisesti ei. Voi olla että ainakin oma "yritän tässä kumminkin" -toiminta syöttää tätä ajatusta edelleen.
  Oman kokemuksen mukaan hygge ei tule siinä kun toimii kokoajan sairaana, eikä siitäkään että lepää ja kuuntelee kun muut toimii. Sairastaminen ja hygge ei vaan taida sopia samaan pakettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä siis viitannu "ei-äiti-ihmisillä" lapsettomuuteen tms. vaan sen kunkin äidin tarvitseviin läheisiin.

   Poista
  2. Mulla oli tätä ymmärtämätöntä yleisöä ympärillä vain illat ja sain onneksi päivät sairastaa yksin. Eli sikäli aika ylellistä. Näin jälkikäteen jo tuntuu, että olihan se aika mukavaa, se yksin oleskelu. Mut ei kyllä ollut. Hepuliyskää ja kaikenlaista inhottavaa ulisuttavaa oloa. KAUHEA flunssa kyllä tällä kertaa!! 😬

   Poista
 2. Paranemista sinnepäin. Tällä ollaan samoissa hommissa, kuumetta (lämpöä), räkää ja yskää. Makuuhaavoja 4pv:n sängyssä pyörimisestä. Oon myös nukkunut yli puolet vuorokaudesta, joka päivä. Ihan käsittämätöntä miten voikin unta riittää. Mutta jospa tämä tästä jo huomiseksi helpottaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, siellä kans!!? Voih, tsemppiä, toivottavasti on jo parempi! Mulla on enää satunnaiset yskäkohtaukset ja se strepsils-kohta kurkusta tulee vielä välillä kipeäksi. 😄

   Poista
 3. Täällä menossa syksyn kolmas pitkä flunssa. Yhtään päivää en vielä oo saanut yksin sairastaa, ja luulenkin että se on yksi syy siihen ettei tämä parane. Tällä kertaa ei ole kuumetta, joten olen köhissyt töissä. Josko joulu toisi parantumisen (yleensä se vissiin tuo sen toisen taudin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tympeetä. 😞 Meillä meni viime vuosi syyslomasta hiihtolomaan noin...

   Tsemppiä paranemiseen ja siihen, että sääatyisitte joulutaudeilts nyt edes!

   Poista