4.11.2017

Siivouspäivän mysteereitäSiivouspäivänä voi tulla vastaan vaikka mitä. Esimerkiksi kakkaa nurkassa. Kauhistelujen jälkeen yksi lapsista epäili varovasti, että pökäle saattaisi myöskin olla esimerkiksi pahan makuinen, pienen tovin pureskeltu suklaatoffee. Sen verran oli uskottava veikkaus, että tiesin heti, kenet laittaa siivoushommiin.

Seuraavaksi löytyi tiskipöydän peränurkkaan jemmattu nuhjuinen vauvan purulelu. Muuten siinäkään ei olisi ollut mitään outoa, mutta olin viisi minuuttia aikaisemmin laittanut samaisen lelun roskiin.

Että outo siivouspäivä. Ja oudosti ei tullut lopulta yhtään siistimpää. Tai oli hetken, mutta meni jo. Kyllä te tiedätte. Eipä tässä sitten muuta. Paitsi loppuun kuva lauantain iltalojunnoista ja olkkaripiknikiltä.2 kommenttia:

  1. Siivoaminen on kyl niin turhauttavaa. Yleensä jossain päin taloa syntyy katastrofaalinen sotku sillä aikaa kun jotain nurkkaa yrittää siistiä. Ehkä vielä joskus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, ehkä joskus!! 😂 Ja siis todellakin, juuri niin kuin sanoit. Kaaos on ja pysyy, siivotaan sitten kuinka paljon vaan... 😞

      Poista