19.7.2017

Uusi tukka ja uusi JENNA-denimpaitisHei jippii! Sain NOSH-kilpailussa itselleni edustajan valitseman vaatteen instagram-julkaisua vastaan. Aika hyvä diili! Uhosin osallistumiskommentissa, että mikäli voittaisin, laittaisin voittopottiini oman lisäni: kampaajakäynnin. Sellaista ihmettä kun en ole päästänyt kahteen ja puoleen vuoteen tapahtumaan.
Palkintopaita, NOSHin JENNA-denimpaitis tuli perille jo monta päivää sitten, ja tänään pääsin äkkilähtönä kampaajalle! En tiennyt, mitä olisin teettänyt tukkaani, kun pituudesta en halunnut vielä ainakaan päästää kuin kuivien latvojen verran. Niinpä yllytyin uuteen väriin. Kuparia ja tummaa suklaata taisi tämä sävy pitää sisällään. Totuttelua kyllä vaatii, kun oon ollut maantienharmaa jo pitkään. Mutta hauskasti pomppasi silmien väri esiin, ja tiilinpunaisten paitojen kanssa, joita mulla on nyt paljon, näyttää punertava tukka ihanan villiltä.Mutta mennäkseni paitaan: tämä on näppärä, nätti ja supermukava päällä! Ajattelin ensin, että puen sen kanssa legginsit tai pillifarkut, niin kuin NOSHinkin malleilla. Tai laittaisin vyön taltuttamaan väljyyttä. Keksin kuitenkin testata kaveriksi leveälahkeisia Leviksiä, ja samassa tunsin oloni niin  totaalisen "omaksi itsekseni". Sitä fiilistä hamstraan nyt menestyksekkäästi kasaan elämän kaikilta osa-alueilta. Syntyi samalla rento, mutta kuitenkin aika skarppi look. Hippi ja taiteileva. Hupsu ja hillitty. Huoleton. Monenlaista yhtäaikaa. Ja ihan mua, mun mielestä. Ja muuntuu tarvittaessa moneen. Taatusti luottopaita myös syksyllä alkaviin töihin.
Kuvat otti pikkusiskoistani pienin, jota voit seurata myös instagramissa nimellä @kapaska16. Kiitos hänelle! Ja iso kiitos myös NOSH-Anjalle, @anjakuvaa, ihanasta paidasta!2 kommenttia:

  1. Näkisin tuleevaisuuteen: sinut saatetaan elokuusta lähtien tuntea nimellä "se, jolla on niitä hienoja vaatteita".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kuulostaapa hauskalta. ;) Jonain vuonna sain paljon kehuja korviksistani, ja olinkin panostanut hupsutteleviin sellaisiin. ;) Pienet on niin ihania, kun ne herkästi kehuu. :)

      Poista