15.7.2017

Terkut reissulaisilta
Terkkuja reissusta! Tähänastinen heinäkuu on mennyt (täysin päinvastoin, kuin kesäkuu) läpsystä läpsyyn: välillä on reissattu erikseen, välillä erilaisin perheenjäsenkokoonpanoin ja välillä kaikin. Jotkut olivat leirillä, toiset mökillä, joku meloi ja eräili ja olihan meillä se aikuistenkin oma reissu! Ennen tätä tämänhetkistä mökkimääränpäätä tavattiin valtava lauma opiskeluajoilta matkaan tarttuneita ystäviä (kuva). Ajatuksen tasolla oon reissannut lapsuuden, nuoruuden ja alkuaikuisuuden maisemissa ja muistoissa. Tutkiskellut itseäni taas.

Tulevana yönä taidan elää uudelleen seitsemän vuoden takaista yötä, jonka aikana aloitin tämänhetkisen elämänvaiheeni ja tärkeän kunniatehtäväni: äitiyden.

Alan kyllä olla taas välipäivien ja kotona olemisen tarpeessa... Tänä yönä kuitenkin menen nukkumaan patjalle ison ikkunan alle ja tuijottelen tovin lepakoiden lentoa ennen unia. Ja näköjään kuuntelen myös yliväsyneen ipanan iltaraivaria. Ettei nyt liian tunnelmalliseksi mene. Tämä äitiyden ja kesäyön fiilistely.

4 kommenttia:

 1. Kiitos vierailusta, aivan huippua oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille vielä paljon isompi kiitos! Ja huippua oli, tosiaan! Meidän lasten hillitty käytös muuten loppui heti seuraavassa pysähdyskohteessa... Jopa pienin meni kiljuen ja riekkuen pitkin kaupan hyllyjä... ;D

   Poista
 2. Kuulostaa hengästyttävältä ja mukavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti tuli hyvään kohtaan: pettymys omaan oloon alkoi juuri orastaa, kun olin TAAS niin väsähtänyt. :D Ja sitten luin tän, ja tajusin, että vähemmästäkin sitä äiti-ihminen hengästyy! :D Heti tuli normaali olo tilalle. :) Ja kyllä, ehdottomasti myös mukavaa on ollut. :)

   Poista