23.7.2017

Jatkoa eiliseen...
Jossain se Miukunkin eläinrakkauden raja menee. Nimittäin ötököissä. Mönkivä ötökkä on aina "riisi" ja lentävä ötökkä "hytty".

Tänä aamuna herättiin hätääntyneeseen itkuun. Huoneessa surrasi kovaääninen kärpänen. Käsimerkkien perusteella se oli laskeutunut kaulalle.

Koska optimaalista uniaikaa oli melkein 3 tuntia jäljellä, nappasin pois pyrkivän Miukun ja mukaan tarratun Koppotian omiksi kainaloisiksi. Kerrankos sitä nyt itsekin nukkuu keppihevonen kainalossaan.2 kommenttia:

 1. Teidän on siis -pakko- hankkia Miukulle kissa: ei ole enää ötököitä. :D meillä kolme karvaista hyönteisentorjuntayksikköä pitää huolen siitä, että yksikään kärpäle tai hytty ei pääse salakavalasti leijailemaan kesänahalle nukkuessa.
  (Ei toki kerrota sitä, että ensimmäinen tuhoamiskausi on rasittavinta ja kivuliainta aikaa, koska yhtäkkiä kesken unien joku hyökkää jalkopäästä tyynylle asti 20-piikkijärjestelmällä pinkoen joku siivekkään perään.) Mutta en ole herännyt kertaakaan viimeisen viiden vuoden aikana siihen, että joku pörräis tai inisis tai häiritsisi mun täydellisiä kesäuniani. Oon nukkunu jo pian 4, vai jo 5 vuotta kesät ilman peittoa ja nautin siitä, että ei tarvi tapella ötökkäsuojaksi haalitusta lakanasta sen päällä nukkuvan koiran kanssa!!

  -akka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, tuota kissan omistamisen hyötypuolta en ookaan tajunnut! Meillä aikoinaan se pikkukoira pelkäsi kärpäsiä enemmän, kuin Miuku, ja pakeni niitä aina pimeimpään nurkkaan sängyn alle. :D

   Viimeksi tänään sanoin, että haluan kissan. Uskalsin sanoa, koska tiesin toisen sanovan "ei". ;)

   Poista