17.2.2017

Tunkkaiset päikkärit ja pöpöjuttujaMä oon vähän hämilläni siitä, että blogin kävijämäärät on viimeviikkoina kasvaneet hurjasti. Tai lähinnä kävijöiden puolesta harmittaa, etten kykene tarjoamaan mitään kauhean laadukasta sisältöä ja koko blogi tuntuu itselle juuri nyt niin tunkkaiselta paikalta. Vähän ehkä myös nolottaa. Olla näin huterana kaikkien edessä. Enkä edes tiedä, keiden kaikkien. Se on tällä kertaa vähän huteruutta lisäävä ajatus. (Yleensä päinvastoin. Ja hei, paljastakaa piipahtamisenne, se olisi hauskaa!)

Miltä teistä tuntuu tulla tänne? Millaista sisältöremppaa tehtäisiin? Käsitöitä ei oo esiteltäväksi, eikä oikein muitakaan aikaansaannoksia. Tällaista stressipainotteista jankutusta vaan lähinnä. Kysy jotain tai vinkkaa puheenaihetta. Uskon toki, että kyllä se taas tästä. Blogi heijastelee elämää, ja elämä on tunnetusti sarja erilaisia vaiheita. Nyt on tällainen stressivaihe.

Tämän muutosstressin lisäksi talossamme on "pitkästä aikaa" toinenkin stressitekijä: jokin tympeä pöpö. Oksennus, löröttelyä ja kuumetta bongattu toistaiseksi muutamilta perheen edustajilta. Että peskääpä kätenne, kun poistutte päikkäreiltä. Tämä on varmasti taas sitä ajatuksen voimalla tarttuvaa sorttia.


Että terkut vain täältä lastenhuoneen nurkasta. Hiljalleen näyttäisi lääke tepsivän ja kuumeinen rauhoittuvan uneen. Sänky on vuorattu pyyhkeillä. Toivotaan kovasti, että turhaan.

Öitä, ystävät!6 kommenttia:

 1. Ainakin minä vierailen täällä juuri siitä syystä, että täällä on niin elämänmakuisia juttuja, oikeita asioita. En kaipaa mitään päälle liimattua kimalletta, vaikka nekin jutut välissä ovat ihania, vähän kuin juhla arjen keskellä😀 Ja tsemppiä arkeen ja blogiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ettei tunkkaisuus inhota muita. 😄 itse kyllä jo oottelen, että ois jotain kiiltokuvaakin väliin. No, kevät tulee, joten ehkä sen mukana vähän oloon ja blogiin kimalteluakin? 😊

   Kiitos tsempeistä ja teille samaten!!

   Poista
 2. Terveiset Raumalta 😉 yhdyn täysin edelliseen kommenttiin. Älä stressaa tästä blogista, jos alat sitä "väkisin" muuttamaan, ei se enää kuvaa sua! Vaiheita ja jaksoja on meidän kaikkien elämä täynnä ja toistaiseksi ne kaikki on selätetty tavalla tai toisella. Tsemppiä 👍 Ja toivon mukaan pöpö ei iskenyt kaikkiin...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, Raumanterkkuja, kiitos! Ja tsemmppiterkkuja teidänkin arkeenne, mikä vaihe sitten menossa onkaan. Olisi kyllä kiva kuulla kuulumisia toisinkin päin! 😉 Ja se on kyllä totta, ei oo mitään mieltä puskea tänne muuta, kuin mikä hyvältä tuntuu.

   Pöpö on nostanut parille kuumeen, mutta oksennuksia ei oo tullut kuin pienimmältä. Hyvä niin. 👍😊

   Poista
 3. Mulle tuli heti mieleen joku parin vuoden takainen Putoushahmo sanasta tunkkainen... :D ja hihittelin täällä ääneen sen takia. En siis siksi ollenkaan, että itse olisin kaksimielinen, hyh, pois se minusta. :D

  Joskus saakin olla tunkkaisia juttuja. Meillä kaikilla on joskus tunkkaisia päitä ja päiviä. Teennäiseksi älä ala.
  Mä käyn täällä vähän niinku lukemas wotsappia: *kliks, sivu auki* onko uutta? *Kliks, sivu kiinni* Ei vielä. :D

  -Akka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nyt kun sanot, niin joku mielleyhtymä mullekin tuosta sanasta syntyy. Ei kylläkään mikään kokonainen, joku etäinen ja vähän ärsyttäväkun, kun en saa kiinni. Joku sanamuunnos siitä taitaisi tulla, vai? 😂

   Mutta joo, ei kai sitä täällä(kään) voi alkaa muuta esittää, kuin mitä on. Tai ainakaan siitä ei olisi kellekään hyötyä, ja vähiten mulle. Ei sillä, että oma etu olisi tärkein, vaan sillä, että omaa etuahan sillä teeskentelylläkin haetaan. Eikä edes saada. Eli turhaa puuhaa. 😜

   Poista