13.2.2017

Kaikenlaista hulluaHullu päivä. Siivosin hulluna, jännitin hulluna ja olin lopulta ihan sekopäähullu ja lähdin yksin illaksi tuulettumaan. Matkalta piti soittaa anteeksipyyntö ihmiselle, jota mm. kutsuin "ihme kakaraksi" tai joksikin vastaavaksi. Sen jälkeen, kun se oli kiljunut suoraan mun tärykalvolle niin rajusti, että ensireaktiona tuntui, että oksennan. Mutta myönnän olleeni moninkertaisesti kiljujaa idiootimpi. Vastasin esimerkiksi "voisit lähteä täältä ikiajoiksi pois" -huutoon, että "SELVÄ!!" ja kurvasin menemään. (Ja miksi ihmeessä mä ripittäydyn täällä näin noloista asioista?!)

Eli siis hullu päivä. Raskas. Fyysisesti ja varsinkin henkisesti. Talo on nyt siivottuine nurkkineen välittäjän käsissä.

Hui. Hienoa, hulluudesta huolimatta.


2 kommenttia:

 1. Oi voi, joka ei koskaan ole tehnyt mitään noloa, heittäköön ensimmäisen kiven.

  Wikipediassa "ihme kakara"- otsikon alla on mun kuva ja siitä on linkki alaotsikon "tärykalvon halkaisija kiljumalla"- sukuhaaraan. Siihen heimoon kuuluvilla on taipumusta muuttaa pois raivoisasti ja huolimattomasti pakatun käsilaukun ja roskapussin kanssa, jota ei kehtaa pudottaa apsin piharoskikseen, mutta hävettää palata sen kanssa takaisin kotiinkaan ja niinpä se jää autoon muutamaksi päiväksi döfäämään.

  Eli mitä yritän sanoa? Me kaikki NIIN ymmärretään sua, koska me ollaan oltu kaikkia noita ittekki. Sä vaan olit rohkeampi ja avauduit. :)

  -akka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kiitos synninpäästöstä ja ennen kaikkea hilpeästä verrokkitarinasta!! 😂😂

   Poista