19.2.2017

Muuttoa mielikuvaharjoituksinMeillä ei vielä ole tietoa siitä, onko talostamme tullut kiinnostuneita yhteydenottoja välittäjälle. On ollut toistaiseksi helpompi olla tietämätön.

Mikäli meillä olisi uusi kiikarissa, olisi helpompi konkretisoida lähtöhaaveita. Toistaiseksi kuitenkaan haaveet eivät keskity mihinkään tiettyyn tavoitetaloon. Etuovi on täynnä ok-vaihtoehtoja, jotka käydään monta kertaa päivässä läpi miettien, millä muutoksilla niistä saisi meidän näköisen kodin.

Toisaalta vuokrataloistakin on löytynyt kivan näköistä tarjontaa, ja ehkä mieluummin sitä menisikin vuokralle, kuin sellaiseen omaan, joka tuntuu vain väkinäisen ookoolta ja korkeintaan pienesti potentiaaliselta. Vuokrakuvion kautta tosin kasvaisi rakennuspuuhaan lähtemisen riski. Koska olisihan se nyt huikeaa saada alusta alkaen mieluisa.

Ollaan ajettu kyseistä kaupunkia ristiin rastiin niin teitä pitkin, kuin googlen street viewin kanssa. Ollaan fiilistelty kyliä ja kaupunginosia ja mietitty, mitä tuntemuksia mikäkin kohta ja tie meissä herättää. Että mihin suuntaan olisi kiva tehdä "kotimatkaa" ja mikä olisi kiva koulu lapsille. Lempparisuunnat on selvillä, mutta kaikelle keskustan tuntumassa olevalle ollaan kyllä avoimia.

Ajatukset laukkaa olotilasta riippuen pienillä tai aivan ylisuurilla kierroksilla. Övereimmissiä visioissa ostetaan joku "ei-talo", navetta tai vesitorni, ja tehdään siitä sellainen wow-koti. Pari hienoa punatiilistä vanhaa tehdastakin bongasin googleajelullani. Mielessäni remppailin niihin hulppeat loft-asunnot. Tosta noin vaan. Oli niin blogimatskuu ne remppailuni. Kunnes seinistä alkoi hiippailla isoja hämppiksiä ja välikatoissa rottia. Hyvin viimeistelty mielikuvaharjoitus.

Jännä nähdä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Että tuleeko vastaan "se oikea", vai päädytäänkö tekemään tähän se keittiöremppa, mikä piti jo viisi vuotta sitten "ehdottomasti" tehdä. Vai joku odottamattomampi vaihtoehto kenties?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti