16.10.2019

Syyslomasukkia ja pöksyjen jatkoaika




Meidän syysloma on ollut kevyt. Pieniä pyrähtelyjä, enimmäkseen kotoilua. Itse oon käyttänyt aikaani käsitöihin. Tein tytöille toiveidensa mukaiset villasukat. Omat on vielä kesken, kun teen mustia polvisukkia ja ovat siis maailman tylsimmät tehdä.



Pienin valitsi kirjavan langan lempiväreissään. Sukassa näyttävät kyllä tyhmältä. Olisin halunnut pinkit pitsit reunaan, mutta hänen mielestä ne olisi olleet tyhmät kakkapökäleet, joten jätin sitten pois. Hänellä kun on muutenkin rajujen vaaterajoitteiden elämänvaihe meneillään.



Keskisiskon piirtämistä sukkavaihtoehdoista päädyin hauskaan sadepilvi-ideaan. Lapsi kyllä sanoi, että voitais pyytää Muoria tekemään, kun se on, ei millään pahalla, vähän parempi tekemään.  Kieltämättä pitkät juoksutukset ei tulleet ollenkaan nätisti, mutta en jaksa olla sellaisista huolissani. Kyllä nuo silti käyttöön kelpaavat.



Käyttöön kelpaavat jälleen myös Noshin housut, joihin oli mystisesti ilmestynyt reikiä pitkin oikeaa lahjetta. Askartelin päälle kukkasia ja voi että, kun tulikin nätit!

Ja nyt takaisin mustien polvisukkien pariin...





2 kommenttia:

  1. Ihania sukkia! Erityisesti nuo pisarasukat! Ja huoh, kakkapökälekommentti kuulostaa myös tutulta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aahhahaa, loistavaa kuulla, että kuulostaa ikäkauteen sopivalta tuo kakkapökälöinti. Tänään hän ensin höpisi jotain Pipsa Possusta ja Jyristä, mutta kun tajusi istuvansa seurassa, jossa muut eivät Pipsa Possua katso, kiirehti korjaamaan, että ne on kakkapökäleitä. Että ei kai nyt sentään hän semmoista katso, kun "Mä oon jo NELJÄ!", kuten hän moneen asiaan nykyään pontevasti sanoo. :D

      Poista