19.8.2019

Yhtä vuoristorataa...


Tämä töiden aloitus on ollut kyllä kauheinta hetkeen. En oikein tiedä, mitä kuvittelin, kun ajattelin tämän lähtevän kivuttomasti ja rennosti käyntiin. Ei. Olen joutunut käymään ihan äärimmillä rajoillani hermojen suhteen jo heti aluksi. Kävi vähän kuin kuvan Junkerissa toissa viikonloppuna: nollasta sataan välittömästi ja kohta jo keikutaan pää alas päin pilvissä ja täysiä alas. Tänään on sentään ollut leppoisampi päivä, ja olen kyennyt ennakoimaan mutkat ja valmistautunut niihin alkurytinää paremmin.

Toivottavasti lukuvuosi on, toisin kuin Junker, välillä vähän tasaisempaa ja rauhallisempaakin. Ja toivottavasti selviän lukuvuodesta, toisin kuin Junkerista, ilman selkäsärkyä, jonka takia en viitsinyt siihen enää toistamiseen mennä. Tosin kyllä olen vähän sitäkin pohtinut, että JOS en tähän junkerinkaltaiseen lukuvuoteen esimerkiksi ensivuonna heittäytyisi, niin mihinkäs sitten? Hmm... Kutkuttava ajatus...

Mutta täällä ollaan, keikutaan menossa, ja yritetään selviytyä loppuun asti, vaikka jo ekassa mutkassa lipsahti voimasana ja meinasi taju lähteä.

Hmm... Ajatukset lähtevät harhailemaan, ehkä niihin vaihtoehtoisiin huvipuistolaitteisiin, enkä saa nasevaa lopetusta kasaan. Nappaan siis tämänpäiväisen jälkiruokapöydässä kuulemani seitsemänvuotiaan reippaan loppukaneetin, jota tehostettiin uljaalla maljannostoliikkeellä ja japanilaisella kiitoskumarrusella: "Kippis, ja kiitos kirkon väelle!"

Kippis, ja kiitos kirkon väelle! Palataan!



7 kommenttia:

  1. No jopas! Tosiaan toivotaan, että pian jo sujuu helpommin. Muistutan yyvee-mahdollisuudesta. Ja meillähän on vielä kokonaan perustamatta se "Vitosluokan vinkkilaari"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin eli tarkoitit kai "Alakoulun sonta-aittaa"? 😂 Se ois kyllä mahtava, mihis perustetaan?! 😂

      Poista
    2. Emmää muistanu enää sitä nimeä. FB? koska kaikki ei oo whatsappissa.

      Poista
  2. Tsemppiä, toivottavasti meininki tasoittuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 💕 Tänään on ollut toiveikas, ihana päivä niin töissä, kuin kotonakin (puskevasta flunssasta huolimatta), ja tuntuu, että kyllä se taas tästä. 😊

      Poista