5.2.2019

Valkoista pintaan - sisällä ja pihalla





Lumikaaos ja tapettikaaos. Ensimmäisestä piti selviytyä itse. Jälkimmäisen ulkoistimme. Meillä siis remppaillaan keittiön ja olohuoneen pintoja. Tapetit olivat menettäneet värinsä (mistä en ollut pelkästään pahoillani) ja repsottivat jo monesta paikkaa. Tilalle saan valkoista maalia. Ihanaa. Tylsää, ja ihanaa.

Vielä on homma kesken. Periaatteessa inhoan keskeneräisyyttä, mutta toisaalta, kun hommasta huolehtii maksettu työmies, ei keskeneräisyyskään niin paljoa haittaa.

Outoa, että vaikka pahimmat pakkaset jo taittuivat, on nyt iskenyt järjettömän hytinän ja palelun aika. Viime yönä nukuin lämmittimet sukkien sisällä, ja silti meinasi jalkapohjat krampata. Yngh. En suuntaa katsettani kesään, se tuntuu näistä kinoksista käsin niin toivottomalta. Suuntaan katseeni valoisiin aamuihin. Laskelmieni mukaan saan hiihtoloman jälkeen taas herätä valoisaan aikaan. Wohoo! Palelusta aion pelastaa itseni tänään menemällä seuraavaksi niin kuumaan suihkuun, että veri kihisee pitkään. Jos ei nyt toukokuuhun asti, niin edes aamuyöhön, kiitos.


5 kommenttia:

  1. Tylsä valkoinen on hyvä! Vaikka tykkään näistä uusista muutamista tapettiseinistä, olen tosi iloinen siitä, että muut seinät ovat valkoisia. Voi väri-iloitella rauhassa valkoista pintaa vasten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä ole pakko väri-iloitellakaan, mutta se on minun tapani.

      Poista
    2. Niin mustakin, pysyvät osiot tylsinä, ja vaihtuvat sitten mahdollisesti ilotellen. Itse asiassa juuri äsken kaivelin sun blogista teidän värikkään maton tietoja, että oisko siinä meidänkin keittiöön väriksi! :D Mutta taitaa olla liian suuri siihen tilaan.. ;)

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä! Meillä aamut tuntuvat jo selkeästi valoisimmilta. Se on hienoa, vaikka tykkäänkin talvesta paljon. Nyt vain sataa vettä, vettä, vettä. Lumikaaos muuttui vesikaaokseksi 😖. Meilläkin piti tapetoida hiihtolomalla, mutta päädyinkin ottamaan loman lomana 🙂.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama täällä, inhottavaa loskaa ja kuraa!! :( Mutta valo kelpaa, joten keskitytään positiiviseen! :D Loma lomana kuulostaa hyvältä päätökseltä!

      Poista