3.3.2018

HirviöviikotMulla on koko loman ollut pinna tosi TOSI kireällä. Löytyykö maailmasta ketään muuta, joka tuntee, ettei ihan oikeasti aina pärjää PMS-oireiden kanssa? Mä menen välillä niin totaalisen takkuun näinä päivinä. Ahdistun, lannistun ja kilahtelen. Vaikka kuinka yrittäisin muuta. Mulla ei oo puhtia alkaa testailla mitään poppaskonsteja näihin tuuliviirimielialoihin, mutta jollain taikakonstilla haluaisin niiden häviävän.

Toinen vaihtoehto on, että vetäydyn päiviksi 15-30 erämaahan (tai vaihtoehtoisesti omaan kotiini, joka olisi hiljainen, siisti, valoisa ja tyhjä arkisin klo 8-16). Joku hömppäartikkelikin mainosti, että rytmitä elämäsi kierron mukaan. Oli muuten melkoisen heppoista lööperiä sen jutun sisältö. Ja melkoisen hyget PMS:t hänellä. Tulisi tänne tekemään kunnon jutun hirviöhormoneista...

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi tutulta, otan osaa 😫 Tismalleen samanlaisia oireita itselläni. Olen hoitanut niitä hermoratahieronnassa (niin kuin montaa muutakin vaivaani) ja hiljalleen oireet ovat lieventyneet. Tämä ei ole poppaskonsti eikä todellakaan mikään taikasauvan napautus, mutta sellainen pitkäaikaissijoitus 😉 Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, otan siis osaa myös, jos kuulostaa tutulta. :( Tosin lohdullista kuulla, että on lieventyneet, ja tuo hermoratahieronta kuulostaakin kiinnostavalta! Pitää perehtyä tarkemmin, kiitti vinkistä! :)

      Poista