2.10.2017

Vilukissa varautuu talveen (Osa 152 tms)Hinguin itselleni marjapuuronpunaista nilkkapituista villatakkia vaatekaupasta. En malttanut hinnan (ja käsinpesumerkin) takia ostaa. Päätin tehdä. Paitsi etten malttanut sitten kuitenkaan odottaa löytäväni sopivaa lankaa. Otin kaupan alelaarista 4 kerää kympillä, Novitan Lumoa. Ikävästi akryylia. Mutta hirveä aloittamishinku oli, ja päätin sitten tehdä vaikka testitakin, jollen muuta.

Värisävyt sinällään on kivat, mutta raitaisuus tuntui alusta alkaen huonolta. Varsinkin, kun neuloin kainaloihin asti yhtenä tasona, ja raidat jäivät siksi melko kapeiksi. Jälkikäteen ajattelin, että olisi pitänyt rikkoa raitaa pari kertaa useamminkin, eikä vain niissä kohdissa, joissa vaihtui kerä ja päätin olla välittämättä sävyjärjestyksestä.

Mutta ollakseen parin illan projekti, tästä tuli aivan kiva. Ja mikä parasta, ihanan lämmin ja pehmeä! Kädet kaipaisivat taskuja, joissa lämmitellä. Mutta sellaisten oltua paidassa kiinni 5 minuuttia päätin irrottaa ne. Näytti tyhmältä ja nuhjuiselta, vaikka tuntuikin kivalta.


2 kommenttia:

 1. Parin illan?! Mulla on lapaluut jumissa pelkästään neulomisen ajattelusta.
  Mutta asiaan. Takki on hieno. Taskut pelittäisi varmaan sivusaumoissa, mutta tässähän niitä ei ole. Tee seuraava (?) joillain kätevillä intarsiataskuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seiskan puikoilla tulee nopsaan. Niin nopsaan, että unohtuu taskun paikat! :D Aattelin nimittäin itekin aloittaessa, että tekisin taskut sisäpuolelle jättämällä vaakareiät eteen. Unohtui. Mutta sivutaskut oiskin kivampi! Seuraavaan sitten? :D

   Poista