20.12.2012

Prinsessuutta


Hirveän erilaisia voivat olla samoista materiaaleista tehdyt vauvat.

Ensimmäisen kanssa tiesin aina äänenpainosta, onko nälkä vai väsy, ja kuinka kova. Tätä toista on sen sijaan välillä niin vaikea ymmärtää. Saattaa itkeskellä, reipastua, hihitellä, suuttua ja on vaan niin... ...niin tyttö, kuten tässä yksi ihminen täydensi lauseeni. Mutta niin ihanan tyttö. Mulla tulee sellainen olo, että täytyy ihan varmuuden vuoksi rakastaa sitä vielä entistä enemmän silloin, kun se hetkittäin tuntuu hankalalta tapaukselta. Mun hankaluuteen ja temppuiluun on Joku Joskus saattanut tympääntyä. Siksi kai tiedän, mitä silloin pitäisi tehdä.

*prinsessa-nyyh*


Tänään tekisi mieli ommella. Mutta en viitsi aloittaa. Toistaiseksi oon tänä syksynä saanut levitettyä kankaat ja käsityölehdet muutamaan otteeseen lattialle, kunnes fiilis on lopahtanut tai joku on herännyt.

Kädet kuivuu, pyllyjen pesun ja pakkasessa kärryjen kanssa piipahtelun vuorottelu on aika tiukkaa puuhaa. Muutenkin kädet on ihan törkeän näköiset. Täytyisi laittaa edes ArjenLuksusta, kynsilakkaa. Aamulla laitoin "juhlakorun", kuten poika sanoi ja kovasti ihmetteli. ArjenLuksusta. Samoin röyhelöpitsialushame.

Äitiuniformu

...Otinpas itsestäni kuvan, kun tässä kesken kirjoittelun vaati prinsessa vaunuissa hyssyttelyä. Ja julkaisinpas juuri sen epätarkan vaihtoehdon, kun se alkoi yhtäkkiä tuntua taiteellisemmalta, kuin tonttu ilmeeni. Nyt kun tätä katson, niin aika pieni rooli on pitsihelmalla tai "juhlakorulla". Mutta sil-ti. Silti niistä tulee itselle hyvä mieli.

4 kommenttia:

 1. Mä ihmettelin kun töissä joku sanoin että onnea vaan, mutta tytöt on sitten vähän vaikeampia kasvattaa. "Ovat sellaisia diivoja." Ajattelin että ehkä niistä saattaa tulla sellaisia joskus vanhempana. Taitaa olla se tyttöys vain niin vahva ominaisuus, että se diivaus kasvaakin vasta iän mukana pois. :)

  Nytkö sitten nukkumaan? Prinsessa nyyh ja Kuningas Ei jo nukkuvat. Nukkuuko Kuningatar ArjenLuksus?

  VastaaPoista
 2. Nukkui se, kevyesti, ja sitten lakkasi 10 minuutiksi hengittämästä, kun kaikkialta kuului kolinaa. Sitten PataJätkä (?) tuli petiin, kolinat hiljeni, jatkoin hengittämistä ja nukkumista aina aamuviiteen saakka.

  Hyvää lomaa! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno äitiunivormu! H3

  VastaaPoista