Kuka Missä Miksi?

(2012)

Tämä blogi ei ole mitenkään erityinen tai erikoinen. Siitä kertoo jo sekin, että kokeilin turhaan TODELLA montaa blogspot-osoitetta. Kaiken on jo joku muu keksinyt, kokenut ja kirjoittanut. Ei se mitään.

Kirjoitan tällä hetkellä viidettäkymmenettäensimmäistä päiväkirjaani. Aloitin sille myös rinnakkaispäiväkirjan, 51.b, joka on muisti- ja höpötyskirja yöimetysten ajankuluksi . Liimailtuja ristikoita, to do –listoja, äitiystunnelmia ja muistettavia tilanteita. Joten tämä on sitten järjestyksessään päiväkirja numero  51c.

Nimi alkoi jossain vaiheessa tökkiä, oli kuitenkin niin hätiköiden harkittu. Päätin muotoilla sitä uudelleen, lyhyemmäksi. "Päikkärit" viittaa tähän alkuperäiseen nimeen, mutta myös äitiduunin taukohetkiin, bloggailun mahdollistavaan autuaalliseen päiväuniaikaan. (Ja kuulostaa varmaan monen mielestä vielä paljon alkuperäistä ärsyttävämmältä.) Mutta älkää hämääntykö, jos sivun otsikko vaihtelee päivittäin: puran siihen kaiken blogia kohtaan tuntemani epävarmuuden ja ailahtelevuuden. Osoitehan on sama, otsikosta riippumatta. Löydätte tänne kyllä.

Minusta: Olen äiti, toistaiseksi kotona. Vapaaehtoisesti ja mielelläni, mutta huonoina päivinä aikamoisella kiukku- tai marttyyrimeiningillä.

Mietin kovasti, millaisen kuvan itsestäni tätä kautta annan. Kolikossa on aina kääntöpuolensa, ja olen oikeasti varmaan ihan jotain muuta, kuin näiden juttujen perusteella voisi päätellä. Sitä paitsi taidan muutenkin olla noppa. Mussa on ainakin 6 puolta. (Silleen toivottavasti ihan mielenterveellä tavalla kuitenkin.)

Heidi Pii (-83), Mr Pii, Pikkusisko (-12) ja Isoveli (-10)3 kommenttia:

  1. Noppa :) Tää esittelysivu en entistä parempi. Soot hyvä, elä huoli!

    VastaaPoista
  2. Pitäisi varmaan päivittää joskus tätä esittelyä, kun kuvakaan ei mätsää enää kenenkään kohdalta (tai no pian yltää taas mr piin tukka ponnarille), ja info muutenkin on vähän vanhentunutta. :)

    VastaaPoista