Ennustus 2018


Ja sanat:

1. töyheä
2. takkuinen
3. hassu
4. vaalea
5. sinisilmäinen
6. villi
7. piiloutuva
8. pieni
9. söpö
10. kekseliäs
11. sinnikäs
12. viis
13. ykkönen
14. nokkava
15. punainen
16. muna
17. palava
18. sydämellinen
19. uskaltava
20. viisas

12 kommenttia:

 1. siis 2 numeroa piti valita? 16 ja 8 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimnevuonna oon näköjään ollut niin häveliäs etten oo paljastanu valintaani, enkä muista sitä muutenkaan. Mutta ainakin siis tällä saralla on menty eteenpäin.

   Poista
  2. 😄 Hyvää edistystä siis!! 👍

   Hmm, pieni eiffel-torni tai pieni avaimenperä, miten tuon sitten haluaa nähdä. Ehkä luvassa on edes niitä pieniä irtiottoja, joista ollaankin puhuttu? 😉 Kuulostais hyvältä, eikö?

   Poista
  3. Kuulostais kyllä erittäin hyvältä ja tarpeelliselta! Pidän kiinni tästä! (Kiitos muutakin kuin retkiä prisman hyllyjen väliin🙈😥😂)

   Poista
  4. 😮 tai yhtäkkiä se näyttääkin avaimenperältä ~> avain johonkin uuteen 😮😳

   Poista
  5. Ihan täydellisesti sinun tarpeisiin sopiva ennustus mun mielestä! :D Toivotaan näitä molempia toteutuviksi! :)

   Poista
 2. Sain palapelin palasen ja punaisen. Hmmm...

  Toivottavasti vuotesi on viime vuotta tasaisempi! Minäkin toivon vähemmän kiireistä kevättä, syksy oli melko hurja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, palapelin pala kuulostaa jännittävältä! Jokin ehkä loksahtaa kohdilleen, ja punaisesta tulee mieleen "punainen lanka", mikä tukisi samaa ajatusta siitä, että asiat tuntuvat menevän juuri niin kuin pitää?! 😊👏

   Kiitos toivotuksesta, samaa toivon sinunkin kevääseen! Kevyttä, valoisaa ja raikasta kevättä meille! 😊

   Poista
 3. Faari kertoi 11 ja 11 sinnikästä rahankeruuta tai pientä kassaa,mutta ehkä pärjää viä muutaman vuoden.Ja mulla oli tuo mustavalkoinen heppa ja vaalea(4) ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tuo faarin pari on ehdottomasti positiivinen. Sinnikkyys palkitaan!! Jos ei nyt ruhtinaallisesti, niin palkitaan kuitenkin! 😊

   Tuo mustavalkoinen on lammas, joten sun tapauksessa tietenkin käännän ennustuksen viittaamaan villaharrastuksen jatkumiseen. Tosin "vaalea lammas" on hauska ajatus, jos sitä vertaa "mustalampaaseen". Eli sellaista mustalammasmeininkiä ainakaan ei oo luvassa ensi vuodelle. Joskin voidaan myös tulkita tuota sun omaa ajatustasi, että se onkin vaalea hevonen, jolloin se unitulkinnoissa tarkoittaisi menestystä. 😉 eli oikein hyviä ennustuksia tuli sieltä. 😉

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hmm, mielenkiintoista! Piiloutuuko kenties lammas sinussa (=?) vai onko luvassa jotain, minkä takia olet piiloutuva lammas? Jotenkin ensiajatus oli tuo ensimmäinen, ja se kuulostaa jotenkin rohkealta ja itseään puolustavalta. No, vuoden päästä voimme sitten arvuutella. Kerro toki, mitä itse ajattelit sanaparista tässä kohtaa! ;)

   Poista