20.7.2018

Kesäpäiviä veden äärellä











Me, kuten somen ja livehavaintojen perusteella kaikki muutkin, olemme nauttineet kesäpäivistä täysillä. Ollaan käyty uimassa välillä montakin kertaa päivässä, saatu rusketusraitoja ja syöty vähän jotakin aina jossakin kohtaa päivää. Ruoka-ajoista ja -ympyröistä viis. Ollaan tehty jopa rantaleluhankintoja. Uimavesi on ollut paikasta riippuen joko lämmintä tai käsittämättömän ja ennenkokemattoman lämmintä. Kyllä kelpaa tämmöistä kesää elellä!



Näiden hommien lomassa ollaan kirjoitettu muistilistoja, kääritty makuupusseja ja telttaa, pesty vaatteita kolmen eri sääskenaarion mukaisesti, pakattu laatikoittain kamaa, tehty hankintoja ja herätty yöllä miettimään, mitä VOI tapahtua, jos esim. päälle osuu raju ukkosmyrsky. Sunnuntaina mennään metsään. Ja toivotaan, että kaikki sujuu hyvin, ja että vältyttäisiin liialta kuumuudelta, liialta kastumiselta ja mielellään vaikka ihan kokonaan hyttystä isompien ötököiden hyökkäyksiltä ja kaikenmaailmankauhukuvilta, joita kyllä halutessani (väsyessäni) osaan pitkän listan keksiä.


2 kommenttia:

  1. Iiiihania uimakuvia! Toivon kovasti, että ehdin vielä uimaan tämän kesän lämpimiin vesiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset! Nyt on kyllä ollut niin ylellistä! Esikoinen on samis kanssani, kun ulisee yleensä aina liian kylmää vettä (myös uimahalleissa). Nyt hän joutui keksimään uuden, ja ulisi (tosin vähän kieli poskessa), että vesi on liian märkää. ;D

      Poista