7.4.2018

Pari pientä lauantainpalasta.Hassu keltainen hyasintti pääsi tiskipöydältä kukkimaan maljakkoon ja pöydälle.

Väsyneen äidin helpoin niksi vaikutuksen tekemiseen: tee ruoaksi vaivaton uuniriisipuuro, lasten ykkösherkku. Kyllä kelpasi! (Kelpasi lapsille ja kelpasi nuokkua sohvalla sen valmistuessa.)

 Ipanoiden parturileikit. "Istu nätisti paikoillaan, niin tämä on nopeammin ohi", kuultiin isomman sanovan pienemmälle. Tutun kuuloinen lause.

Ja sitten ne tekivät hienot talot kirjahyllyyn barbeille. Kiehtovan näköinen leikkimaailma syntyi sinne ja silmät tuikkivat.

Päivä on ollut pitkä ja uni yritti hyökätä kimppuun vähän väliä. Kahvia kului kuppikaupalla. Onneksi lapset olivat hyvällä tuulella ja ulkona lämmintä ja keväistä.
Ja kun ilta, ja päiväreissussa ollut mies saapuivat, palkitsisin selviytymiseni karkeilla ja vinkulla.

Somesisältöä ei nyt kauheesti oo ja sanaisen arkun avaimet on kadoksissa. Siksi tännekin tupsahti järkevän postauksen sijaan vain tämmöinen kattaus yksittäisiä hetkiä tavallisesta lauantaista. Lähitulevaisuuden seuraava tavoite on silti nitistää tolkuton väsy, joka on lyöttäytynyt seuraan viimekuukausina.

Toivottavasti kevään ajan pysyisi jonkilainen balanssi vireyden kanssa. Ja hei, päätettiin, että kesällä lähdetään taas koko porukalla partioleirille viikoksi, wohoo!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti