4.9.2017

Pikku-Ku-Ku










Oon jo jonkin aikaa suunnitellut tekeväni perheemme pienelle Ku-Ku-fanille Ku-Ku-lakin talvea varten. Nyt ajatus konkretisoitui. Kypärälakin neuloin nallelangasta ja joka kolmannella kerroksella kiinnitin mukaan raitalangasta virkkaamaani harjaspötköä. Pelkoni liian painavasta lakista ei käynyt toteen, eli hiukan enemmänkin olisi harjasta uskaltanut tehdä. Ensi kerralla sitten.


Miuku seuraili työn etenemistä ja kävi hypistelemässä harjaspötköjä. Sanoi niitä madoiksi, enkä paljastanut suunnitelmaani. Kun sitten vein sen peilin eteen sovittamaan valmista lakkia, en tiedä, kumpiko oli enemmän riemuissaan: Miuku vai minä. Omaan riemuuni oli tietenkin syynä se välitön ja johdattelematon kiljahdus peilikuvalle: "PU-KU!!", mikä siis tarkoittaa Ku-Kua. Ja Mi-Ni tarkoittaa Mi-Miä. Vaikka villapipot poikkeuksetta kutittavat liikaa, pysyi tämä myssy päässä koko illan. Uusi lakki ja siskon kruunu inspiroivat tyttöjä hauskaan Mi-Mi ja Ku-Ku -leikkiin, joka jatkui aina iltapalapöytään saakka. Ja jonka aikana Miuku oppi sanomaan ihan oikein Ku-Ku ja Mi-Mi.

Koko perhe tuli niin hyvälle mielelle tuosta pikkuisesta leijonanpennusta ja huolehtivaisesta Mi-Mistä.




Nurja puoli, jossa näkyy mukaan poimitut harjakset.


4 kommenttia:

  1. :D Siis maailma on pieni. Ihanan pieni!

    Tämän sun kirjoituksen takia rupesin selaamaan nettiä, ja kas: Kukua näyttelevä Kulmalan Anna olikin aivan kovin tutun näköinen ilman harjaksiaan!
    Saman nimisiä nyt voi olla Suomessa vaikka 100, mutta kasvoistaan on aivan saman näköinen kuin se Kulmala, joka makasi AUK:n viereisellä punkalla 9 viikkoa. :D
    Hauskaa tulla tietämään tälläinenkin yksityiskohta! :D
    -@kka-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, hauskaa! :D Pieni maailma tosiaan, ja vähän hämmentää nyt minua, etteikö Ku-Ku olekaan ollut aina leijona. ;D

      Poista