Perhekuva 2015

Minä, Heidi Pii, olen vähän yli kolmekymppinen äiti Etelä-Pohjanmaalta. Äitiyslomien loputtua olen sitten taas opettaja, mutta juuri nyt se tuntuu taas kaukaiselta roolilta.

En välttämättä pidä tärkeänä, että aina tunnistaisitte, kenestä näistä lapsukaisistani täällä milloinkin kerron, mutta välillä kyllä mietin, olisiko minunkin pitänyt keksiä jälkikasvulleni "bloginimet", kuten iskällemme, jonka nimeksi jo heti alkutaipaleella muotoutui mr Pii.

Rakkailla lapsilla on siis blogitaipaleen aikana ollut monia kutsumanimiä:

Esikoinen (07/2010) on esiintynyt blogissa nimityksillä Poika, Isoveli tai pelkkä Veli. Toisinaan myös ikävuotensa edustajana, eli Viisivuotiaana, tai ihan vain Isoimpana.

Keskimmäinen (08/2012) oli aikaisemmin Tyttö ja Pikkusisko, mutta Vauvan myötä ne roolit on täytynyt jakaa. Ikiomaksi hän on vakiinnuttanut kutsumanimen Pikkiriikkinen, joka viittaa vauvavuoden hirmuisen pieneen kokoon. Nykyisin kutsun häntä toisinaan Isosiskoksi ja välillä Kolmevuotiaaksi.

En tiedä, kutsutaanko Kolmosta (06/2015) sitten ikuisesti Vauvaksi. Voi olla. Tai ainakin Pienimmäksi. Vaikka suurempi suhteessa onkin, kuin edelliset vauvoina. Miuku hän on myös. Koska on vastasyntyneestä asti on unissaan ynissyt ihanasti. Miukunut.Aikaisemmat perhekuvat voit kurkata TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti