Perhekuva (2015)


Heidi Pii -83
Äiti, vaimo, tytär, sisko, serkku, ystävä, ope. Ei niin kärsivällinen, kuin luuli. Ei niin kova, kuin luuli. Välillä ailahteleva, mutta tasapainoon sinnikkäästi pyrkivä. Tykkää piirtää, askarrella ja tehdä käsitöitä. Toimintatapa on iloinen "sinne päin". Sekä askarteluissa, että elämässä ylipäätään.

Mr Pii
Isä, aviomies, osaa ja hoitaa kaiken. Jo valmiiksi hyvä yksilö, mutta osoittanut sen lisäksi myös ällistyttävää kehityskelpoisuutta. Kuten todettua, selviytyy kaikista hommista. Paitsi kukkien kastelusta. Mahtaa olla muut vaimot kateellisia?

Poika -10
Esikoinen. Koettelee ja kasvattaa vanhempiaan. Vahvatahtoinen, tunteellinen, herkkä, kekseliäs, käsistään kätevä. Äidin mielestä poikkeuksellisen taitava monessa asiassa. Ei aio mennä isona töihin tai muuttaa kotoa, vaan jää kotiin kolaamaan pihaa ja tekemään muita kotihommia.

Pikkiriikkinen -12
Tyttösemme. Rohkea, reipas, innokas laulelija ja hulvattomia juttuja höpöttävä. Ja vahvatahtoinen hänkin. Tykkää pinneistä ja koruista ja nukkeleikeistä. Omatoiminen ja rakastaa uimista. Ei ole vielä päättänyt, tuleeko hänestä kesällä isoveli vai pikkuveli. Mutta kuulemma jompikumpi.

Vauva ~6/15
Muhii vielä masussa. Unissa se oli silinterihattuinen leveästi hymyilevä hiiriherra, mutta ultrassa todettiin kyllä söpösti haukottelevaksi ihmislapseksi. Vielä ei ole päätetty, paljastetaanko blogissa, onko tulokas herra vai neiti.(Vanha Perhekuva ja blogin esittelyteksti löytyy TÄÄLTÄ.)