4.7.2017

Lenkkiä talon ympäri



Yritin eilen lähteä lenkille kahden vanhimman lapsen kanssa. Eihän siitä mitään tullut, kun ipanat vain tappelivat siellä perässä. Siispä lenkki ei ehtinyt oikein kunnolla alkaakaan, kun jo pyöräiltiin (osan kiljuessa pettymystään koko matkan) takaisin kotiin. Juostiin sitten lenkin sijaan kotipihassa hippaa. Juuri ladattua Sports trackeria piti tietenkin testailla, ja kyllähän siinä ihan juoksulenkkiäkin tuli, ja syke (ja ehkä jopa vauhti) nousi takaa-ajoissa pienen paniikin takia tavallista lenkkiä kovemmaksi. Lisäksi nurmikolle oli asetettu kaikenlaisia jännittäviä esteitä väisteltäviksi (kuten kaatuneita puutarhatuoleja ja jääkiekkomailoja)...



Tulee se päivän liikunta-annos siis kasaan näinkin: 10 minuuttia pyöräilyä, 5 minuuttia juoksua, 10 minuuttia pyöräilyä ja hermojen hillitsemistä, 15 minuuttia hippaa koko ajan kikattaen ja loppuhuhkimiseksi reisijumppa ja venyttelyt. Enkö nyt vähän saa hehkua tästä energiatasojen kohoamisesta ja kekseliäisyydestäni?

Mieli on voinut muuten poikkeuksellisen normaalisti (hieno määritelmä?) siitä sekunnista alkaen, kun otettiin talo pois myynnistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti