21.10.2018

Kuinka mulle käy arjessa?









Syysloma tuli ja meni. Kaikki suunnitelmat peruttiin, ja onni oli, että viikko oli käytettävissä lamaantumiseen, miettimiseen ja Mummolassa olemiseen. Huomenna pitäisi mennä töihin, mutta huomaan tuntisuunnitelmien tekemisen sijaan lähinnä tuijottavani seinää. Aiempi voimaantunut olotila on vaihtunut pakokauhuun siitä, että miten jaksan arvioinnit, asiakirjat ja muut ennen joulua puskevat projektit ja koulutukset. Tai edes arjen. Muisti ei toimi. En tiedä, mitä tein eilen, eikä mitään hajua siitä, mitä pitäisi tehdä huomenna.

Toivottavasti arki ottaa mut armollisesti mukaansa, ja rintaan mahtuisi muutakin, tuin tukalaa painetta, huolta ja kaipuuta.

Sukelsin hetkeksi metsään turvaan. Keltaiset lehdet makaavat voimattomina maassa. Ostin viime talvena nilkkapituisen, mustan villakangastakin. Se on ihana. Yritän nyt käyttää sitä paljon saadakseni muitakin muistoja ja mielikuvia siihen liittyen, kuin hautajaiset kahden viikon päästä.





10 kommenttia:

  1. Enpä osaa minäkään laittaa muuta kuin ❤🙏

    VastaaPoista
  2. Iso halaus! Toivottavasti maanantai ja oppilaat antoivat hetkeksi jotakin muutakin ajateltavaa, suru ja huoli ja ahdistus ovat raskaita kavereita.

    Voi kun osaisin edes vahan tuota surua vahentaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ❤ Kiitos, näin siinä onneksi kävi: arki helpotti oloa. Ja KIITOS kortista, se tuli myös perille! ❤

      Poista
    2. Onneksi niin, vaikka tuo ajatusten seilaulu voi jatkua viela pitkaan, muutama normaali tunti on hyvaksi mielelle.

      Ja kiva, etta kortti tuli perille. Oli niin outoa kirjoittaa monta korttia :( Pieni ele, mutta paljon halauksia sen mukana :)

      Poista