19.4.2015

Nopilla pikkuinen "punainen kirjoneule"

Heittelinpä kerran noppaa aikani kuluksi, kun Näppituntumasta Amria kehotti. Sain seiskan ja kutosen, eli punaisen kirjoneuleen tehtäväkseni. Punainen ei kuitenkaan inspannut, ja villalankalaatikosta löytyi muutenkin kaiken muun värisiä jämiä. Joten homma unohtui pariksi viikoksi.

Kunnes muistin puuvillalangat ja syntyi inspiraatio, jota ilman tätä haastetta ei kyllä olisi syntyny. (Ja sehän tällaisissa haasteissa aina hauskaa onkin!) Muullekin perheelle on tehty kynsikkäät, joten kevätfiiliksissä tein Tytöllekin kevättakin kuvioiden inspiroimat levottomat käsineet.

Muutenkin on taas meneillään tämmöinen pikkukäsitöiden kausi. En jaksa innostua mistään isosta, vaan iloitsen, kun tulee illassa valmista.

Vielä muuten ehditte haasteeseen mukaan, ei muuta kuin nopat ja puikot viuhumaan! Heli?
6 kommenttia:

 1. Ihanat! Ja ihanasti sopii takin kanssa yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ne on kyllä jo ihan ruskeat. Mutta enpä voi väittää, etteikö olisi ollut odotettavissa. ;)

   Poista
 2. Koitin onneani, "sininen sileä neule". Katotaan, saanko suurempaa inspiraatiota tuosta ohjeesta. Tiskirätin olisin voinut tehdä, mutta laatikosta löytyy vain valkoista bambulankaa. Täytyy ehkä heittää uudestaan, kunnes tulee valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii antaa hautua, sullahan nyt ei montaa tuntia mee, vaikka päättäisit sitten minkä luomuksen siitä suhaista, kun inspiraatio iskee. :) Tee säkin miehelles kynsikkäät?

   Poista
 3. On kyllä hauska idea tuo noppahaaste ja aivan upean työn oletkin saanut tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hauska haaste! Varsinkin, kun tuli tehtyä jotain, mitä muuten ei olisi huomannut ajtellakaan. Ja kiitos. :)

   Poista