2.3.2020

Kesäharrastukset siintävät jo mielessä







Muistelin hetki sitten, miten viime kesänä innostuin kirjojen lukemisesta ja siitä tuli kesän koukuttava teema. Keskustellessa keskimmäiseni muistutti, että "silloin yhtenä kesänähän sä innostuit juoksemisesta", ja tajusin, että näinhän se oli. Sitä edellisenä kesänä innostuin asahista. Ja juoksukesänä mulla oli myös tämä spagaattiprojekti. Aika yllättäviä, varsinkin nämä liikkumisinnostumiset.



Mutta en ollutkaan tajunnut, että mulla on ollut tällaisia kesäharrastuksia! Nyt kun tajusin, aloin oikein jännittää, että mitähän tulevalle kesälle keksin! Jotain sellaista out of the box -tyyppistä. Enkä yhtään harmittele, vaikka jäisivät kesäkissoiksi, ei mun tarvitse loppuelämäkseni innostua. Hmm... Kaikenlaiset käsityöprojektit kulkevat varmasti siinä sivussa, mutta mikä voisi niiden lisäksi olla sellainen uusi juttu, johon seuraavaksi hurahtaa.

Jotain helposti toteutettavaa ja yllättävää. Ehkä jokin puutarhaprojekti (olisi tosi yllättävä!), kuntosalijäsenyys (en ihan äkkiä usko toteutuvan), jokin kokkailuproggis tai ehkä remppaa? Pyöräily? Maakuntamatkailu? Kesäkanala? (Joo!!) Voi olla, että huomaan vasta jälkikäteen, mikä puuha tällä kertaa vei mennessään. Mutta ehdotuksia otetaan vastaan! Ja nyt jos koska, hiihtoloman jälkeen ensimmäisenä arkena, on syytä suunnata katse autuaaseen kesään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti