2.12.2019

Minkäslaisia juttuja voisinkaan kertoa?





Selasin bloggeria. Valtava määrä luonnoksia kuluneelta vuodelta. Paljon enemmän, kuin julki asti päässeitä postauksia. Ja todellakin siis tylsyydestään johtuen ovat jääneet kesken ja julkaisematta. Ja tylsiksi nuo tekstit ovat jääneet aja(tuksie)n puutteen vuoksi. Voi, kun oppisin taas tiivistämään elämästäni pieniä, kivoja yksityiskohtia, joilla tuottaa iloa itselleni blogimuistiinpanojen muodossa.

Mistä voisin kirjoittaa, että pääsisin taas alkuun ja kivan kevyeen rytmiin? Hassuja pikkuhetkiä kotoa? Käsityöprojekteista? Käsityöohjeita? Valtavia ihmisyys- ja itsetutkiskelumaratoneja? Lastenkasvatushaasteita? Höpsötyksiä? Unia? Mikä olisi kiinnostavaa? Kysy jotain! Haluan taas virkistyä kirjoittamaan matalalla kynnyksellä ja suodattimitta!

Ostin muuten kasvomaalit ja aion herätellä nuoruuden hupsutteluharrastusta eloon. Siitäkin voisin varmaan joskus kertoa?

Hmm, olisikohan tästä pitänyt sensuroida naamat, vai ei? :D



4 kommenttia:

  1. Eikä miten söpöt tyypit! Eikä näy naamat liikaa, vaan juuri hyvät some-sensuurit.

    Hassut arkiset jutut on kivoja ja myös höpsötykset. Niiden rinnalle sopii sitten myös niitä syvällisempiä pohdintoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiitos kommentista! Haluaisin yrittää löytää taas rytmiä ja aikaa huolettomien tekstien ripotteluun. Nyt tuntuu, että on niin paatoksellista aina, kun pääsee asiaan. 😂

      Poista
  2. Mä aloitin ex tempore tuolla FB:ssa tavoitteellisen kirjoittamisen. Tösähti toisena päivänä. Mutta yleisesti olen huomannut itsestäni, että en viitsi kertoa asioita, jotka olen jo kertonut. Ja kun arki on päiviä murmelina, kirjoittaminen jää ja julkaisukynnys nousee.
    Instagram on siitä ihana, että kuva kertoo enemmän kuin rivien välit. Aina ei ole pakko sanoa mitään. Mutta sielläkin huomaan miettiväni toistoa.
    Ja mitäkö haluaisin lukea sinulta? Kaikkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, että pitäisi tapahtua jotain uutta, edes ajatuksen tasolla, jotta viitsisi vaivautua kertomaan siitä. Sun instatili kyllä on raikas, kertova ja sinun näköinen! 💕

      Poista